Magasinet

Livsstil, helse og kultur i en kopp

I en hektisk verden hvor tiden alltid synes å gli gjennom fingrene våre, er det noe bemerkelsesverdig befriende ved å sette seg ned med en kopp te. Denne eldgamle drikken har en utrolig evne til å roe sinnet, berolige kroppen og berike våre liv på utallige måter.

Frokosttips – sunne og raske frokoster

I en hektisk hverdag der tiden ofte er knapp, er det enkelt å overse betydningen av en god frokost. Likevel er frokosten kanskje det viktigste måltidet vi kan gi kroppen vår for en vellykket start på dagen. En balansert frokost gir ikke bare nødvendig drivstoff til kroppen, men kan også påvirke vår energi, fokus og velvære gjennom resten av dagen. Den gode nyheten er at sunne, raske og næringsrike frokoster ikke trenger å være kompliserte. I denne artikkelen gir vi deg tre enkle og smakfulle frokoster som kan hjelpe deg med å kickstarte dagen på riktig måte. Her er noen av de viktigste grunnene til hvorfor frokost er ansett som et viktig måltid:

Optimal trening gjennom menstruasjonssyklusen

Gina Flugstad Øistuen, idrettsfysiolog med spesialisering innenfor kvinnefysiologi, sier at det er tre gode grunner til å bli bedre kjent med syklusen din:
1. For å forstå hvordan syklusen påvirker deg
2. Du kan optimalisere treningen og totalbelastningen i hverdagen ut i fra hva du trenger i ulike faser i syklusen
3. Regelmessig menstruasjon er et godt tegn på at du er i riktig energibalanse

Reisen fra Newbie til Styrke: Veien til suksess på treningssenteret!

Å ta de første skrittene inn på et treningssenter som nybegynner kan være en blanding av spenning, nervøsitet og usikkerhet. Tanken på å utforske nye treningsapparater, møte erfarne treningsentusiaster og begynne en reise mot en sunnere livsstil kan være både inspirerende og overveldende. Å være ny på et treningssenter kan utløse en rekke følelser, og opplevelsen kan variere fra person til person.

Ukemeny – fem sunne og raske middager

I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å prioritere sunn mat. Tidsklemma og stress kan føre til at vi tyr til raske og mindre sunne alternativer. Vi i Tea Zero vil bidra og inspirere til en sunn livsstil, derfor har vi laget en ukeplan med sunne og enkle middager. Her er fem herlige oppskrifter som vil gjøre sunn matlaging til en glede, selv i de mest travle øyeblikkene.

Forståelse og mestring av trangen til søtsaker

Søtsug er en utbredt følelse som de fleste av oss har opplevd på et tidspunkt. Det er den plutselige, nesten uimotståelige trangen til å innta sukkerholdig mat eller drikke. Enten det er sjokolade, kaker, brus eller andre godsaker, kan søtsuget virke som en kraft som er vanskelig å stå i mot. Men hva er egentlig årsakene bak dette fenomenet og hvordan kan vi håndtere det på en hensiktsmessig måte?

3 deilige salatoppskrifter fra Middelhavet – Næringsrike godbiter for en sunn livsstil

Middelhavsdietten er en kostholdsplan som har sitt opphav i de tradisjonelle matvanene til folk fra landene i middelhavsregionen, eksempelvis Spania, Italia, Hellas og Sør-Frankrike. Middelhavsdietten har vært kjent for å være gunstig for helsen og er blitt studert grundig for sine potensielle helsemessige fordeler.

Topp 5 øvelser du enkelt kan gjøre i sommer!

Treningsøkter utendørs kan være en fantastisk måte å nyte solen og få en sunn dose vitamin D, samtidig som du får trent kroppen din. Enten du foretrekker å trene i parken, på stranden eller i hagen din, er det en rekke øvelser du kan gjøre for å få mest mulig ut av treningen din under solstrålene. Her er fem flotte øvelser som vil gi deg en helkroppsworkout mens du nyter solen.

Lag en forfriskende iste på 1-2-3!

Visste du at iste har vært populært siden 1904? Den ble brukt som tørstedrikk for sjøfolk som seilte i varme farvann. I dag er iste en av de mest populære sommerdrinkene og det skjønner vi veldig godt, så enkelt og forfriskende som det er!

Få en god start på dagen med disse frokosttipsene

Det er ikke uten grunn at man sier at frokosten er det viktigste måltidet i løpet av dagen. Den bryter fasten etter en natts søvn, og legger grunnlaget for resten av dagen. Her får du noen gode frokosttips for å få en topp start på dagen.

Endelig fant jeg en te jeg sverger til!

Den tidligere ski- og seilerinstruktøren Trine Lunde har vært aktiv i hele livet.
Trine Lunde har rukket å bli 72 år, men fortsatt sykler hun til og fra jobb hver dag med sin el-sykkel.

Bestill nå til 50% rabatt!

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 174,–

Tea Zero
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light