Vår visjon er å motivere alle til å ta eierskap til egen helse

When you feel good - you do good❣️ Når du føler deg bra, så merkes det på omgivelsene dine. Det er etter denne visjonen vi skapte Tea Zero, og det er etter denne visjonen vi lever. Hver dag tar fornøyde kunder kontakt med oss og forteller om hvor mye Tea Zero har hjulpet dem på veien mot en sunnere livsstil. Det gjør oss varm om hjertet. Det er for kundene våre vi lever.

1080x1080 - trine

Føler du deg bra, gjør du det bra

Tea Zero ble laget med én ting i tankene: Vi ønsket å lage et enkelt og praktisk hverdagsritual som kan hjelpe deg med å ta de riktige matvalgene. For å hjelpe hver enkelt av oss til å være på vårt beste, utviklet vi en deilig te som bidrar til å opprettholde normale blodsukkernivåer og normal forbrenning av makronæringsstoffer. Med Tea Zero som din sidekick kan det være lettere å unngå den usunne småspisingen og heller ta sunne matvalg som gir deg energi og overskudd til virkelig å opprettholde en sunn livsstil.

Selve produktet ble skapt for over et tiår siden, og har nå blitt en te som står fremme på kjøkkenbenken i tusenvis av norske hjem! Faktisk så kjøper folk fra hele verden Tea Zero. Det er vi stolte over!

Et perfekt hjelpemiddel i en travel hverdag

Det føles som sommer hele året med den appetittvekkende og deilige smaken av fersken 🍑 Fylt med unike ingredienser er Tea Zero skreddersydd for de som ønsker å oppnå en sunnere livsstil.

Vår filosofi er å fokusere på et svært lite antall produkter basert på svært grundig produktforskning. Tea Zero er et av våre beste eksempler på dette 🫶

tz (9)
1080x1080 - prøvepakke

Unik formel og smak - laget i samarbeid med eksperter

Vi streber etter å lage det ultimate produktet basert på forskning og smak. Det skal være praktisk og enkelt, og du skal virkelig elske produktet.

Vi produserer Tea Zero i Good Manufacturing Practice (GMP) registrerte produksjonsanlegg. Full Batch Manufacturing Records betyr at hver enkelt pakke er 100 % sporbar.

Teen vår er laget for livsstilsentusiaster og personer som er ute etter å oppnå en sunn forandring og kanskje et lite motivasjonsløft 🚀