1250x1350

ALT OM TEA ZERO

En te for deg som vil leve litt sunnere

Tea Zero består av en unik sammensetning av ingredienser som kan hjelpe deg på veien mot en sunnere livsstil. Produktet blir levert i praktiske porsjonspakninger med en pulverblanding som er lett oppløsbar i både varmt og kaldt vann.

 

1250x1350

Slik virker Tea Zero

Trening

Hjelper kroppen å forbrenne karbohydrater, proteiner og fett

Tea Zero inneholder krom som bidrar til normal forbrenning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Stabiliserer blodsukkeret

Med Tea Zero er det også enklere å unngå store svingninger i blodsukkeret ditt. Krom bidrar nemlig også til å stabilisere blodsukkernivået i kroppen, noe som igjen betyr at man kan oppleve et redusert sug etter søtsaker og andre fristelser.

En daglig vinner

Ved å redusere søtsuget som følge av mer stabile blodsukkernivå kan det være lettere for deg å ta de gode og sunne matvalgene i hverdagen som gir deg energi, overskudd og motivasjon til å være i aktivitet.

Og alt starter med noe så enkelt som en daglig kopp med deilig ferskente❣️ Til sammen utgjør dette en god forutsetning for å oppnå en sunn og god livsstil.

Hva kan du forvente?

Opplevd virkning av et produkt som Tea Zero er høyst individuell. Noen kan merke en forskjell i løpet av dager eller uker, mens det for andre kan være mer gradvis. Her er noen av fordelene du kan forvente å føle av ingrediensene over tid:

Sara (1400 x 1080 px)

Normal forbrenning

Krom bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Lær mer

Ved å bidra til normal forbrenning, vil Tea Zero kunne bidra på en daglig basis. Tea Zero inneholder krom som bidrar til normal metabolisme av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen å forbrenne karbohydrater, proteiner og fett.

Prøvepakke (1400 x 1080 px)

Redusert søtsug

Krom bidrar til normale blodsukkernivåer i kroppen. Det gjør det lettere å unngå cravings.

Lær mer

Krom bidrar til å normalisere blodsukkeret. Derfor kan det med Tea Zero være lettere å ta sunne matvalg og unngå småspising mellom måltidene.

1400x1080 - yoga n&j

Fast rutine gir økt motivasjon

Kundene våre melder om stor motivasjonsboost med Tea Zero.

Lær mer

Kundene våre melder om en stor motivasjonsboost etterhvert som de nye og gode rutinene setter seg. Med Tea Zero på laget føles det hele mye enklere. Teen smaker like fantastisk kald som varm - og utgjør et holdepunkt i hverdagen. Innholdet i Tea Zero hjelper deg på vei og bidrar uansett utgangspunkt. Men selve jobben må du fortsatt gjøre selv. Vi heier på deg!

Nadine Brand Manager

"Vi blir utsatt for mye fristelser i hverdagen, og det er ikke så enkelt å balansere en sunn livsstil med en hektisk hverdag. Det er grunnen til at vi skapte Tea Zero.

Produktet er først og fremst et holdepunkt for våre kunder. Tea Zero motiverer til gode rutiner. Innholdet i teen gjør det også litt enklere å leve etter de sunne og gode prinsippene, og tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, gjør at vi i får stor motivasjon til å fortsette arbeidet vårt. Stadig flere sier at Tea Zero har bidratt til de har oppnådd en sunnere livsstil. Det gjør oss både stolte og veldig glade❣️"

Nadine Holmøy - Brand Manager

Relatert innhold