Brukeromtaler

Kundene og anbefalingen begynner etterhvert å bli mange. Tea Zero er et produkt for alle. Om du ønsker en motivasjonsboost, eller kanskje du trenger en sidekick som hjelper deg gjennom dagen. Tea Zero er tilsatt krom, og krom bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. I tillegg til å bidra til opprettholdelsen av et normalt blodsukkernivå

ANBEFALT AV

Livsstilentusiaster

"Denne teen ble jeg kjent med for kun noen måneder siden. Nå drikker jeg den hver dag. Tea Zero er helt nydelig og den passer mitt behov bra. Fint å ha en liten sidekick i hverdagen"

Therese Sorensen, Livsstilsentusiast og influencer

"Det er jo smaken først og fremst som gjør meg glad, jeg elsker nemlig fersken. Så er det jo deilig å ha en liten sidekick som hjelper meg å ta de riktige valgene i hverdagen. Liker den best som iste"

Dora Marbl, Grafisk designer

"Tea Zero er ikke bare en te som smaker helt nydelig. Teen er en stor motivasjonsboost hver eneste dag. Det går ikke en dag uten. Tørstedrikk og en drikke som kickstarter meg før trening"

Nadine Holmøy, Trenings og Livsstilsentusiast, Kampsportutøver, Brand Manager

"Tea Zero har rett og slett blitt en naturlig del av min hverdag. Den hjelper meg, på flere måter. Elsker smaken og det er en måte å holde blodsukkeret i sjakk. Digger Tea Zero 🍑"

Therese, Fitnessutøver 

"Te kan jeg ALT om. Som Marokkaner er jeg oppvokst med mye god te, vi drikker mye av det i hjemlandet mitt. Jeg ble rett og slett så overrasket over smaken av Tea Zero❣️Teen er helt nydelig, og jeg kickstarter hver dag med rykende varm kopp, akkurat som når jeg vokste opp

Nour El Kouchi, trenings og livsstilsentusiast, Markedssjef

ANBEFALT AV

Livsstilsentusiaster

Kundeomtale - Kiara (1400 × 1080px)

"Ble anbefalt denne teen av en venn for et halvt år siden og jeg er så glad for det! Siden jeg reiser mye er det få produkter jeg har mulighet til å ha med meg, men Tea Zero er utrolig praktisk! De små porsjonsposene gjør det enkelt å ta med i håndbagasjen og gjennom sikkerhetskontrollen. Teen har gitt meg mer energi til de lange flyturene og redusert småspisingen min"

Kiara Gloria Jula, Reiseinfluenser
Kundeomtale - Sara (1400 × 1080px)

"“Te kan jeg ALT om. Både jeg og familien min elsker te. Jeg ble rett og slett så overrasket over smaken av Tea Zero. Teen er helt nydelig. Jeg kickstarter hver dag med en rykende varm kopp. Føler jeg har mer overskudd i hverdagen og tar bedre matvalg, og jeg har smått begynt å komme meg tilbake på gymmen!”

Sara Mansour, Te-elsker
Kundeomtale - Ida Celine (1400 × 1080px)

"Tea Zero er ikke bare en te som smaker helt nydelig. Teen er en stor motivasjonsboost hver eneste dag. Som artist kan dagene bli veldig lange og da hjelper det å drikke Tea Zero for å holde energinivået oppe. Fantastisk tørstedrikk som smaker fersken!"

Ida Celine, Sanger og artist
Kundeomtale - TS (1400 × 1080px)

"Denne teen ble jeg kjent med for kun noen måneder siden. Nå drikker jeg den hver dag. Tea Zero er helt nydelig og den passer mitt behov bra, den gir både energi også klarer jeg å unngå unødig snacking. Fint å ha en liten sidekick i hverdagen 🥰"

Therese Sorensen, Livsstilsentusiast og Influencer
Kundeomtale - Therese (1400 × 1080px)

"Som tidligere fitnessutøver vet jeg hvor vanskelig det er å holde seg til strenge dietter. Det som hjalp meg gjennom de tøffeste periodene før konkurranse var Tea Zero. Teen var en del av mitt morgenrituale for å holde søtsuget på avstand og ta sunnere matvalg gjennom dagen."

Therese Sunseth, Tidligere Fitnessutøver, Influenser

Sjekk oss ut på Trustpilot❣️

Klar til å komme i gang?