Fornøyde kunder!

DAGLIG RUTINE

En enkel, men virkningsfull rutine

Tea Zero ble skapt med en ting for øyet; nemlig å skape et produkt som kan bli en ukomplisert og smakfull del av din daglige rutine. Med Tea Zero som din sidekick - kan det være lettere unngå den uønskede småspisingen mellom måltidene og heller ta de sunne og gode matvalgene. Teen hjelper i tillegg kroppen med å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett 💪

En pose med Tea Zero, en gang om dagen, hver dag!

Fornøyde kunder!

Så behagelig som du får det

1400x1080 - en porsjon

En porsjon

Det ultimate livsstilsproduktet! Tea Zero inneholder en unik sammensetning av virkestoffer som hjelper deg i din hverdag. Alt i en pose.

1400x1080 - en gang

En gang om dagen

Start dagen din med Tea Zero. Bland en pose med 2,5 dl. vann - varmt eller kaldt. Rist flasken eller rør koppen til det er godt blandet. Nyt! Du kan også prøve disse oppskriftene om du ønsker inspirasjon.

te kjøkken

Hver dag

Som enhver vane tar resultater tid og konsistens er nøkkelen. Virkestoffene i Tea Zero bidrar på en daglig basis, og hjelper kroppen å forbrenne karbohydrater, proteiner og fett, samt at krom bidrar til normale blodsukkernivåer.

1080x1080 - yoga stå

When you feel good - you do good❣️

Å gi kroppen forutsetningen for å leve sunt burde egentlig ikke være så komplisert. Alt sammen begynner med de små ting - de daglige sunne valgene du tar. Over tid kan det å drikke Tea Zero daglig bidra til å forsterke andre sunne valg du kan ta, enten det er morgenmeditasjon eller ettermiddagstrening.

Spørsmål? La oss rydde de av veien med en gang!

Finner du ikke svarene du leter etter? Se våre ofte stilte spørsmål her. Du kan også se hvordan Tea Zero virker.

Skal jeg drikke Tea Zero hver dag?

Vi anbefaler å drikke minimum én porsjon daglig, konsekvent. Ved å innta din daglige porsjon med Tea Zero, legger du grunnlaget. Tea Zero er designet for å tas hele året - ingen behov for pauser! Og, du kan drikke mer enn en pose om ønskelig.

Kan jeg drikke mer enn anbefalt dosering hver dag?

Ja, det kan du helt fint! Mange av våre kunder drikker flere poser med Tea Zero hver dag. Og vi kan forstå de godt, smaker er nydelig og det er vanskelig å kun drikke en pose per dag.

Kan jeg drikke teen både varm og kald?

Yes, det kan du. Mange foretrekker Tea Zero som en iskald og forfriskende tørstedrikke. Passer ypperlig å ha med seg på trening eller yogatimen. 

Andre igjen foretrekker Tea Zero som en rykende varm kopp om morgenen, eller kvelden. Valgmulighetene er mange, og det beste er at du bestemmer helt selv din preferanse. Kanskje det er dagshumøret som avgjør om teen blir kald eller varm? 

Kan jeg drikke teen når som helst på dagen?

Ja. Mange foretrekker Tea Zero om morgen, og liker å kickstarte egen med en porsjon. Men dette er helt opp til hver enkelt. Teen kan drikkes når som helst på dagen.

Hvilke virkning kan jeg forvente av Tea Zero

Tea Zero inneholder krom som bidrar til normal forbrenning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med å oppnå en normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.

Innholdet av krom i Tea Zero bidrar til normale blodsukkernivåer. Med Tea Zero som din sidekick - kan det være lettere å ta sunne matvalg og unngå den uønskede småspisingen mellom måltidene. 

Mange av våre kunder forteller oss at de opplever mindre cravings etter søtsaker og usunne mellommåltider.
 
Den kanskje mest gledelig tilbakemeldingen vi får er at Tea Zero har bidratt til sunnere rutiner, og at teen har gitt en skikkelig motivasjonsboost for våre kunder.

Relatert innhold