75 Days Challenge: En reise til bedre helse

75 hard hovedbilde

Å starte nye utfordringer kan være nøkkelen til personlig vekst, spesielt når det kommer til trening og helse. En utfordring som har fått mye oppmerksomhet i det siste er "75 Days Challenge". Denne utfordringen er designet for å teste ens utholdenhet, disiplin og dedikasjon til å opprettholde en sunn livsstil over en lengre periode.

La oss ta en nærmere titt på hva denne 75 Day Challenge innebærer, hvordan du kan gjennomføre den, forskjellen mellom «soft» og «hard» challenge, og noen avsluttende råd for å fullføre denne utfordringen på best mulig måte.

Hva er 75 Days Challenge?

75 Days Challenge er en trenings- og livsstilsutfordring som tar sikte på å transformere din fysiske og mentale helse på 75 dager. Målet er å etablere sunne vaner, bryte dårlige vaner og utvikle en sterk og disiplinert mentalitet. Under denne utfordringen forplikter deltakerne seg til å følge visse regler og retningslinjer hver dag i 75 dager.

Hvordan gjennomføre utfordringen?

For å gjennomføre 75 Days Challenge, må deltakerne følge disse grunnleggende retningslinjene hver dag i 75 dager:

  • Daglig trening: 2 økter på 45 minutter hver dag.
  • Sunn diett: Spis et balansert kosthold som inkluderer sunne proteiner, fett, karbohydrater, frukt og grønnsaker.
  • Drikke vann: Drikk minst 3 liter vann hver dag.
  • Lesing: Les minst 10 sider med en selvutviklingsbok eller annen form for personlig vekst.
  • Progressiv bilde: Ta et daglig bilde av deg selv for å spore fremgangen din.
  • Ingen alkohol eller jukse måltider: Unngå alkohol og usunn mat i hele 75-dagers periode.

Forskjellen mellom “soft” og “hard” challenge:

Det er to versjoner av 75 Days Challenge: soft og hard. Forskjellen ligger i hvor strenge reglene er og hvor langt utenfor komfortsonen du er villig til å gå. Soft Challenge tillater noen få unntak, for eksempel et juksemåltid eller en savnet treningsøkt, mens Hard Challenge krever fullstendig overholdelse av reglene uten unntak.

75 days challenge - hard vs soft

Avsluttende råd for suksess:

Treningsmengde: Å hive seg inn på en 75 dagers utfordring kan være tøft og det er viktig å ta utgangspunkt i nåværende helse og treningsnivå. Det å trene 2 ganger om dagen er tøft for kroppen. hvis man skal klare å holde ut i 75 dager anbefaler vi å justere så kroppen klarer å fullføre. Tips er å godkjenne aktive hviledager som en treningsøkt. Kroppen trenger tid til å restituere seg også. 

Væskeinntak: Når det kommer til inntak av vann varierer det fra person til person hva man trenger. Her er det viktig å lytte til kroppen og ikke sluke mer vann enn nødvendig. Anbefalt inntak for voksne er to til to og en halv liter væske om dagen. Liker du ikke smaken av vann kan du tilsette litt Tea Zero, kun 8 kalorier for et helt glass forfriskende iste. I tillegg til mange flere fordeler. 

Lesing: Hvis du ikke er vant til å lese kan vi anbefale å begynne med en enkel og morsom bok. Så kan man heller bevege deg over til mer faglige bøker etterhvert. Et annet tips er å lytte til lydbok, da dette gjør det enklere å komme seg gjennom bøker i en hektisk hverdag.

75 Days Challenge er en utfordrende reise, men med riktig forberedelse, fokus og dedikasjon kan det være en kraftig måte å transformere din fysiske og mentale helse på. Ved å følge retningslinjene og rådene ovenfor, kan du øke sjansene dine for suksess og oppleve en betydelig forbedring i livet ditt på bare 75 dager.

Tea Zero som din støttespiller 

Gode rutiner kan starte med noe så enkelt som en kopp te om morgenen. De aktive ingrediensene i Tea Zero bidrar til å dempe søtsuget og gi deg ekstra energi. Teen kan bli din støttespiller gjennom denne utfordringen og gjøre det enklere for deg å holde deg på rett spor. Nytes enten varm eller kald. 

1400x1080 - prøvepakke

PRØV BESTSELGEREN NÅ! Med over 400.000 solgte pakker er vi sikre på at du også blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 199,- kroner.

KUN 11
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn din e-postadresse og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light