Streng kvalitetskontroll - vi holder Tea Zero til de høyeste standarder

Pakke - bilde

Unik formel og smak - laget i samarbeid med eksperter

Vår målsetning er alltid å skape det ultimate produktet basert på virkning og smak. Det skal være praktisk, og du bør virkelig elske produktet. Vår filosofi er å fokusere på et svært lite antall produkter. Av og til lager vi nye produkter, men det er sjeldent. Tea Zero er en av våre mest populære produkter. I tillegg til å være en smakfull te som våre kunder elsker, har vi tilsatt ingredienser som gjør at den skiller seg fra mengden.

Slik lager vi det

Vi produserer stolt Tea Zero i Good Manufacturing Practice (GMP) registrerte anlegg. Full Batch Manufacturing Records betyr at hver enkelt pakke er 100 % sporbar. Dette er en trygghet som kommer deg som kunde til gode. Ikke nok med det, vi kjører analyser av hver eneste produksjonsbatch for å sikkerstille samme mengeforhold og aktiva.

Ingredienser

Vi produktutvikler med de beste og følger smakstrendene. Hver ingrediens er av høyeste mulig kvalitet når det gjelder smak og aktive ingredienser.

Mer om hovedingrediensene

Storborre ekstrakt

Storborre inneholder inulin, et naturlig kostfiber, og brukes også til å forbedre fordøyelsen. Som en rotgrønnsak har den høyt innhold av antioksidater

Grønn te ekstrakt

Grønn te inneholder katekin, en potent antioksidant som er kjent for å beskytte cellene dine. Høye nivåer av næringsstoffer og antioksidanter.

Krom

Krom bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett. Krom er et essensielt mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkernivået i kroppen. Ved å bidra til å opprettholde normale blodsukkernivåer, kan krom potensielt bidra til å redusere søtsug og dermed hjelpe oss å ta sunnere matvalg som igjen gir kroppen de nødvendige næringsstoffene som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Kveke ekstrakt

Kveke er en urt med gunstige egenskaper og næringsstoffer som vitamin A, vitamin C og vitamin E, jern, kalsium, magnesium og aminosyrer.

Grønne kaffebønner

Grønne kaffebønner inneholder mye klorogensyre. Brent eller brente kaffebønner - altså det som danner grunnlaget for en vanlig kopp kaffe - inneholder også klorogensyre, men i betydelig mindre grad. Mye av innholdet forsvinner i brenningen.

I Tea Zero har vi beholdt klorogensyren i sin opprinnelige form.

Schisandra

Schisandra chinensis (five flavor fruit) is a fruit-bearing vine. Schisandra has a long history of use throughout Asia

 
Stevia

Stevia er et ikke-næringsmessig søtningsmiddel. Dette betyr at den nesten ikke har kalorier. Hvis du prøver å gå ned i vekt, kan dette aspektet være tiltalende.

Fersken

Foruten å smake veldig godt, inneholder konsum av frukt som fersken mange viktige mineraler som kalium, fluor og jern.

Sunne valg - din nye normal 💪

Å tilføre kroppen de ingrediensene den trenger burde egentlig ikke være så komplisert, og å gjøre noe sunt hver dag er grunnlaget for å leve godt. Over tid kan det å drikke Tea Zero daglig bidra til å forsterke andre sunne valg du tar, enten det er morgenmeditasjon eller ettermiddagstrening 🚀

En daglig kopp med Tea Zero gir deg tilskudd av en blanding urter og ingredienser som er bra for deg. Teen er tilsatt krom som bidrar til normal forbrenning av karbohydrater, proteiner og fett.
Utviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver fant sted før vi ble fornøyde. Sluttresultatet ble en nydelig te med deilig smak av fersken 🫶

therese trening

Bruk og dosering

Vi anbefaler at du minimum drikker 1 porsjonspose hver dag. Du kan selvfølgelig drikke Tea Zero når som helst, men vi anbefaler at du drikker din kopp med Tea Zero tidlig på dagen.

Blandingsforhold
Teen kan du drikke både varm og kald. Beregn ca. 2,5 dl vann, og vent i 30 sekunder om du lager den varm. Om du lager iste, bland godt eller rist flasken/eller shakeren i noen sekunder så pulveret oppløses! Nyt❣️

Husk, om du ønsker å lage større mengder med Tea Zero, f. eks. som iste, så er tommelfinger regelen å beregne ca. 2,5. dl vann per sachet (porsjonsposer) med Tea Zero. Det er høyst individuelt hvor sterk smak man ønsker. Mange av våre kunder gjør klar en flaske som de har med seg på trening, og det er selvfølgelig helt greit.

PS: Sjekk disse oppskriftene om du ønsker inspirasjon. Vi lover - du vil like dem 😋