Veien til et mer aktivt liv begynte med en kopp te

Mer aktivt liv (1200 x 630 px) (1)

For 2,5 år siden tok Berit Gundersen en beslutning om å leve et litt sunnere liv, og for henne begynte det med en kopp te. I dag er hun en energifull og aktiv kvinne i 60-årene som elsker å gå turer og trene på treningssenter.

Vi spurte Berit om hvordan hun oppdaget Tea Zero og hun svarte at det dukket opp en annonse på Facebook. Annonsen viste en te som kunne bidra til å redusere søtsug og bidra til en normal forbrenning av karbohydrater og fett. På dette tidspunktet var Berit noen kilo tyngre enn hun er i dag og hun ønsket derfor å gjøre noen tiltak for å endre på dette.

Mindre søtsug

I dag har Berit drukket Tea Zero fast hver dag i 2,5 år. «Jeg drikker en kopp te hver morgen til frokosten. Jeg er veldig glad i smaken da jeg elsker fersken. Teen er også fyldig og søt uten at jeg trenger å tilsette noe honning eller sukker», sier hun fornøyd.

«Jeg har veldig sjeldent søtsug lenger», sier hun. «Ikke en gang i måneden engang!»

Når vi spurte henne om effekten av å drikke Tea Zero sa hun at hun raskt opplevde en positiv effekt på søtsuget. Allerede den første måneden hadde søtsuget hennes blitt redusert. I dag har hun nesten ikke lyst på søtsaker. Det er hovedgrunnen til at jeg valgte å fortsette med Tea Zero, informerer hun.

Nyttig og bra produkt

Hun forteller videre at hun har opplevd å få økt energinivå med tiden, noe som har gjort det enklere for henne å være mer aktiv og gå mer på tur. «I høst meldte jeg meg også endelig inn på et treningssenter», sier hun entusiastisk. Berit forteller at hun først startet med PT-timer for å få god veiledning, men nå trener hun mest på egenhånd. «Jeg trener styrke, går på mølle, sykler og ror. Opptil 4 ganger på en god uke!» sier hun stolt.

“Flere trenger å høre om Tea Zero. Dette er virkelig et nyttig og bra produkt.”

 

Teen er blitt en del av hennes daglige morgenrutine og hun har ingen planer om å slutte da teen har gitt god effekt med tanke på redusert søtsug og økt energinivå, noe som har gitt positivt utslag på aktivitetsnivået og vekten hennes. Berit føler seg mer vel med seg selv, og gleder seg til fortsettelsen med Tea Zero som sin sidekick. «Jeg har anbefalt Tea Zero til alle rundt meg, både familie og venner. Så bra er denne teen!». Når vi spør henne om hvorfor hun ønsket å dele sine erfaringer sier hun «Flere trenger å høre om Tea Zero. Dette er et virkelig nyttig og bra produkt», avslutter Berit.

Denne måneden gir vi alle nye kunder KNALLPRIS på første pakke med Tea Zero. Bestill i skjema, og vi sender en pakke til deg i løpet av noen få dager.

1mnd (4)

PRØV BESTSELGEREN NÅ! Med over 400.000 solgte pakker er vi sikre på at du også blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 199,- kroner.

KUN 7
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn din e-postadresse og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light