Tea Zero

Hvordan virker det og hva kan du forvente?

Flere tusen av våre kunder har allerede opplevd Tea Zero-effekten. Les mer om hva du kan forvente av den helt spesielle teen.

Fungerer utmerket: - Smaker nydelig fersken

– Den smaker som sagt sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året

Åse er én av flere tusen vanlige norske kvinner og menn som har fått hjelp til å nå sine mål og legge om kursen i hverdagen. Mange drikker teen i jakten på en sunn livsstil, mens andre drikker Tea Zero fordi den hjelper dem med å holde vekta på et nivå de trives med. I tillegg opplever en stor andel Tea Zero-kunder at teen hjelper dem å spise mindre av det som er usunt. Behovet for sjokolade, kaker og andre søtsaker blir mindre.

Nysgjerrige på Tea Zero-effekten

Vi i Tea Zero er svært stolte over at mange kvinner og menn i hele Skandinavia trykker teen vår til sitt bryst. Mer enn 400 000 solgte pakker er i seg selv en attest som smaker godt. Samtidig får vi ofte spørsmål fra folk som er nysgjerrige – eller skeptiske – til Tea Zero-effekten. Mange lurer på hvilken effekt de kan forvente – og når den inntreffer.

1

Tea Zero - en unik te

Med Tea Zero legger du grunnlaget for sunn livsstil, primært ved at søtsuget minskes. Grunnen til det er innholdet av krom. Krom spilleren rolle i å dempe søtsuget, og normalisere blodsukkeret. Det gjør det enklere å holde seg unna de søte fristelsene i hverdagen.

På den måten blir det enklere å oppnå en hverdag hvor du unngår å spise usunne mellommåltider. Desserten som eksempel, blir er enklere å hoppe over. Utover det inneholder Tea Zero antioksidanter som er gunstig å innta på en daglig basis.

Tea Zero er for deg som setter pris på en kopp med smakfull te, og som også har egenskaper som hjelper deg å nå dine mål. Daglige positive tilbakemeldinger fra kunder på både smak og virkning er en god attest på at Tea Zero har blitt et populært produkt.