Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Slik virker det

Tea Zero er utviklet for å løse to utfordringer knyttet til vektkontroll: fettforbrenning og søtsug. Ved å kombinere grønn te og ekstrakt fra grønne kaffebønner (også kalt klorogensyre) med krom - oppnår vi begge deler. Det gjør Tea Zero til et helt unikt produkt. Det finnes ikke en tilsvarende te på markedet. I tillegg smaker teen helt fantastisk!

Tea Zero

Positive endringer

Tea Zero er en te som gjør det lettere for deg å ta de gode valgene i hverdagen. Folk som bruker det, sier de småspiser mindre som følge av redusert søtsug, og at den økte forbrenningen gjør det enklere å holde kontroll på vekta. Etter hvert som effekten viser seg og vekta går ned, blir de også inspirert til å fortsette. Dermed oppstår en vinn-vinn-situasjon: Du blir både gladere og sunnere uten å føle at du forsaker noe!

Få mest mulig ut av Tea Zero

Vi anbefaler at du drikker minst én kopp Tea Zero per dag, gjerne sammen med frokosten, for å få best effekt. På den måten kickstarter du kroppens forbrenning tidlig på dagen, og du gir kroppen din et godt utgangspunkt. Du kan selvfølgelig drikke din kopp når du vil – det viktigste er at du får i deg en kopp per dag!

Tea Zero innhold

Bruk og dosering

Anbefalt døgndose (DD) er 1 porsjonspose.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt, tørt og ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Bør ikke brukes av gravide eller ammende uten konsultasjon med fastlege.

Hva inneholder Tea Zero?

Tea Zero er en urtete med ferskensmak og fantastiske egenskaper! I tillegg er teen beriket med krom, for at du skal få maksimalt ut av bruken. Les mer om enkeltingrediensene under, og hva de gjør for kroppen din:

Grønn te

Grønn te har mange veldokumenterte positive helseeffekter. Den er oppkvikkende og inneholder blant annet antioksidanter av typen polyfenoler, som har mange gunstige egenskaper. Og så smaker den godt.

Grønne kaffebønner

Vi har tilsatt ekstrakt fra grønne kaffebønner i Tea Zero på grunn av det høye innholdet av klorogensyre. Dette stoffet finnes i alle kaffebønner, men forsvinner ved brenning. Ved hjelp av en svært skånsom prosess beholdes klorogensyren, som flere studier viser at stimulerer fettforbrenningen.

Krom

Krom er et mineral som hjelper karbohydrater, fett og protein å omsettes effektivt i kroppen. Det hjelper til med å opprettholde et normalt blodsukkernivå, noe som gjør det enklere å kontrollere søtsuget.

Storborre

Storborre er en urt som er er mye benyttet for å rense kroppen, eller ved gjennomføring av "detox" som det også kalles. Urten bidrar til å støtte opp om Tea Zero sine øvrige funksjoner.

Kveke

Kveke er i likhet med storborre hyppig brukt ved rensing av kroppens funksjoner gjennom utskyllingsterapi, for å fjerne væskeopphopninger i kroppen.

Schisandra

Schisandra er et adaptogen, et middel som har evnen til å øke kroppens motstandskraft mot stress. Urten er mye brukt av personer for å balansere kroppsfunksjonene, noe som gir seg uttrykk i økt mental klarhet og større fysisk yteevne og utholdenhet.

Ingrediensliste

Smakstilsetning (ferskenjuicepulver, sitronpulver, appelsinpulver, honningpulver og naturlig ferskensmak), pulver av grønn te (Camellia sinensis), fibersol-2 kostfiber, borrerotekstrakt (Arctium lappa), kvekeekstrakt (Elytrigia repens), surhetsregulerende middel (sitronsyremonohydrat), stabilisator (xantangummi), ekstrakt av grønne kaffebønner (Coffea arabica), schisandraekstrakt (Schisandra chinensis), søtningsmiddel (steviolglykosider), kromklorid.

Aktive ingredienser per porsjonspose (2,5 g)InnholdReferanse-verdi
Grønn te pulver (Camellia Sinensis), Polyfenol 30 %240 mg**
Storborrerot ekstrakt (Arctium Lappa)120 mg**
Kveke ekstrakt (Elytrigia Repens)120 mg**
Grønne kaffebønner ekstrakt (Coffea Arabica), Klorogensyre 50 %60 mg**
Schisandra ekstrakt (Schisandra Chinensis), 5% Schisandriner60 mg**
Krom1 mg*5%

* = % av referanseverdi
** = ingen referanseverdi fastsatt

NæringsinnholdPer porsjonspose 2,5 gPer 100 g
Grønn te pulver (Camellia Sinensis), Polyfenol 30 %240 mg**
Storborrerot ekstrakt (Arctium Lappa)120 mg**
Kveke ekstrakt (Elytrigia Repens)120 mg**
Grønne kaffebønner ekstrakt (Coffea Arabica), Klorogensyre 50 %60 mg**
Schisandra ekstrakt (Schisandra Chinensis), 5% Schisandrins60 mg**
Krom1 mg*5%