Tea Zero logo

Hvordan virker det og hva kan du forvente?

Fungerer utmerket: - Smaker nydelig fersken

– Den smaker nydelig denne teen. Elsker ferskensmaken!

Åse er én av flere tusen vanlige norske kvinner og menn som har brukt Tea Zero som et hjelpemiddel på veien mot et sunnere kosthold og en varig livsstilsendring.

Hvorfor prøve Tea Zero?

Mange av oss opplever utfordringer knyttet til småspising og konstant søtsug i hverdagen. Vi har vel alle opplevd hvor vanskelig det kan være å motstå sjokoladehyllen på vei ut fra butikken etter en lang dag på arbeid. Slike fristelser påvirker oss ofte til å ta impulsive matvalg som ikke nødvendigvis er gode for oss. Når blodsukkernivået blir lavt tar vi gjerne det vi har foran oss eller det som er lettest tilgjengelig.

Svingninger i blodsukkeret

Årsaken til at man blir fysen og har lyst på noe godt kan være mange. Store svingninger i blodsukkernivået er en av de. Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold bestående av mye ultraprosessert mat. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange.

Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin og krom er et essensielt mineral som hjelper insulinet med å regulere blodsukkernivået. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og kan gjennom dette ha en mulig reduserende effekt på søtsuget (svingninger i blodsukkeret). Et mer stabilt blodsukkernivå vil igjen kunne føre til at man i større grad klarer å unngå de "farlige" fristelsene som gjør at man går opp i vekt.

Hvilken rolle spiller krom for forbrenningen?

Krom bidrar også til normal omsetning av makronæringsstoffer. Enkelt forklart betyr dette at krom hjelper kroppen med forbrenningen av karbohydrater, proteiner og fett.

Krom finnes naturlig i matvarer som blant annet brokkoli, skalldyr og fullkornsprodukter, men det kan være vanskelig å vite hvor mye man faktisk får i seg gjennom kosten. En kopp Tea Zero derimot, inneholder den eksakte samme mengden krom i hver pose.

Vi anbefaler å bytte ut ihvertfall en av disse koppene til Tea Zero!

Tea Zero - en unik te

Tea Zero er for deg som setter pris på en kopp med smakfull te, og som opplever det som vanskelig å motstå søtsuget i hverdagen. Daglige positive tilbakemeldinger fra kunder er en god attest på at Tea Zero har blitt et populært produkt.