Slik virker det

Scroll ned     

Hvordan virker Tea Zero?

Tea Zero er spesielt utviklet for å løse to utfordringer knyttet til vektkontroll: fettforbrenning og søtsug. Ved å kombinere grønn te og ekstrakt fra grønne kaffebønner med krom oppnår vi begge deler.

Positive endringer

Tea Zero er en te som gjør det lettere for deg å ta de gode valgene i hverdagen. Folk som bruker det, sier de småspiser mindre som følge av redusert søtsug, og at den økte forbrenningen gjør det enklere å holde kontroll på vekta. Etter hvert som effekten viser seg og vekta går ned, blir de også inspirert til å fortsette. Dermed oppstår en vinn-vinn-situasjon: Du blir både gladere og sunnere uten å føle at du forsaker noe!

Få mest mulig ut av Tea Zero

Vi anbefaler at du drikker minst én kopp Tea Zero per dag, gjerne sammen med frokosten, for å få best effekt. På den måten gir du kroppen din et godt utgangspunkt for resten av dagen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.