Tea Zero

Bruk og dosering

En pakke med Tea Zero inneholder 30 poser og varer i 1 måned.
Den anbefalte døgndosen er 1 pose per dag.

Drikk 1 kopp hver dag, gjerne så tidlig som mulig på dagen i forbindelse med frokost. Du kan selvfølgelig drikke din kopp(er) når som helst, men vi anbefaler at du drikker Tea Zero tidlig på dagen.

En pose Tea Zero røres ut i kokende vann. Vent i 30 sekunder og drikken er klar!

En pose hver dag!

Tøm 1 porsjonspose Tea Zero i en stor tekopp

Røres ut i kokende vann!

Hell over ca. 2dl kokende vann

Step-by-step-1-c-teazero

Rør om og nyt teen

Tea Zero inneholder naturlige virkestoffer og vi anbefaler regelmessig og langvarig bruk. Individuelle forskjeller forekommer, men virkestoffene tas like godt opp i kroppen av alle. Ta kontakt med oss om du lurer på noe.

Godt for deg

Tea Zero er ikke en vanlig te. Vi anbefaler at du gjør Tea Zero til en naturlig del av din hverdag. Det er i dag flere tusen nordmenn som bruker teen som sin foretrukne te i en hektisk hverdag. En rykende fersk kopp med Tea Zero gjør godt for kroppen din, på flere forskjellige måter!

Den anbefalte døgndosen på 1 pose per dag bør ikke overskrides, men kan justeres dersom du føler behov for en sterkere eller svakere dose avhengig av din individuelle effekt. Kontakt kundeservice for å sette opp et skreddersydd leveringsintervall og bruksmønster tilpasset akkurat deg. Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som kan hjelpe deg med det du måtte lure på. All rådgivning og kontakt med kundeservice er gratis for deg som kunde.