Vår inspirasjon

Te har i flere århundrer utgjort en viktig del av hverdag og kultur i asiatiske land, og te drikkes til de fleste måltider. Vårt besøk i Asia gjorde at vi etterhvert landet på en ganske enkel konklusjon: Det å drikke te inngår i en sunn livsstil for veldig mange. Når vi gikk på landsbygda i Kina var te en naturlig del at ettermiddags-kosen. Der hvor kaffe gjør nytten for oss nordmenn, er det te som gjelder i Kina. Både til frokost, middag og kvelds.

Vi så til Asia først

De fleste te-busker vokser vilt i Sørøst-Asia, flere steder i Kina og Japan, og har i flere årtusener blitt dyrket for bladenes skyld. Det er en av Asias viktigste nytteplanter, og tilgjengeligheten til te-planten er like selvfølgelig som blåbær og tyttebær er for turglade nordmenn.

Tea Zero Ingredienser, grønn te

Siden te med årene har blitt veldig populært, også i Skandinavia, er det kanskje ikke så rart at det er blitt gjort en del forskning på te.

Unik te – ny sammensetning

Vi ble gjort oppmerksom på grønn te. Grønn te drikkes særlig i Kina og Japan, men blir mer og mer populært også i vestlige land. Teen har en mild og fløyelsaktig smak, og virkeområdene er unike.

I Tea Zero har vi også tilsatt krom. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret) slik at trangen til å spise søtsaker og unødvendige mellom-måltider minsker.

Smaken står i fokus

Produktutviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver gikk med før vi sa oss fornøyd. Sluttresultatet ble en nydelig te med smak av fersken. Lidenskapen vår for te har gjort at vi har skapt det vi synes er et helt fantastisk produkt.