Vi feirer suksessen – nå får du Tea Zero til HALV PRIS!

VI FEIRER

Tea Zero ble lansert på det norske markedet for godt og vel 5 år siden. Siden da har flere tusen produkter flydd ut av lagerhyllene våre hver uke, med forsendelser til kunder i hele Skandinavia.

At Tea Zero har blitt en populær te er det ingen som helst tvil om. Og det er ikke bare den deilige smaken av fersken som slår ann. Tea Zero er nemlig en te som kan hjelpe deg ned i vekt.

Vi feirer – Tea Zero til HALV PRIS

Tea Zero er en unik te. Teen inneholder en kombinasjon av grønn te, klorogensyre og krom. Disse virkestoffene utgjør en effektiv kombinasjon som både kan øke forbrenningen din i tillegg til å dempe søtsuget. Til sammen legger dette grunnlaget for din vektreduksjon.

Med en deilig smak av fersken, har Tea Zero blitt megasuksess i Skandinavia. Tea Zero virker!

Vil du prøve Tea Zero for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en prøvepakke til 174 kroner, med gratis frakt.

50%-14

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 20
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light