Tea Zero – teen som hjelper deg med å øke fettforbrenningen

2021_01_Tea Zero_ (23)_Lowres

God smak, naturlige ingredienser og fantastisk resultat – dette er teen som kan hjelpe deg til en sunnere livsstil.

Tea Zero er en velsmakende og effektiv te som kan hjelpe deg med økt fettforbrenning og kontrollere vekten.
En av dem som er strålende fornøyd med Tea Zero, er 51 år gamle Marianne Ness fra Olsvik utenfor Bergen.

– Min mor har brukt kaffe-versjon i mange år og er veldig fornøyd. Selv er jeg ikke så glad i kaffe, men te drikker jeg. Da tenkte jeg å gi Tea Zero et forsøk, forteller hun.

Ness er tidligere helsemedarbeider, og som mange andre, hadde hun et ønske om overskudd og vekttap. Etter å ha drukket Tea Zero jevnt i nesten ett år, har hun merket positive endringer.
– Tea Zero gir meg mer energi i hverdagen og jeg føler meg piggere. I tillegg har jeg gått ned i vekt, noe som er hyggelig, sier 51-åringen.


FORNØYD: Marianne Ness fra Olsvik utenfor Bergen har nylig brukt Tea Zero og har gått ned 4 kilo: – Tea Zero gir meg mer energi i hverdagen og jeg føler meg piggere, forteller hun.

Sunne ingredienser

Alle ingredienser i teen er nøye utvalgt for å best mulig legge et grunnlag for vektnedgang. Her finner man grønn te, et naturlig produkt som har veldokumenterte helseeffekter og som virker oppkvikkende. I tillegg finner du ekstrakt fra grønne kaffebønner som inneholder klorogensyre. Dette er et stoff som forsvinner ved vanlig brenning av kaffebønner, men som i en rekke studier har blitt påvist å ha en positiv effekt på stimuleringen av forbrenning i kroppen.

Personlig trener og livsstilscoach, Anders Fanuelsen, utdyper om de mange positive effektene ingrediensene kan ha.

– Grønn te som inneholder naturlig koffein, er svært gunstig for vektreduksjon. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, uttaler Fanuelsen, før han legger til:

– Med naturlige koffein vil det gi økt energi og overskudd i hverdagen. Koffein er et mildt sentralstimulerende stoff med en rekke fysiologiske effekter. Det virker i første rekke på hjernen, og moderat inntak bidrar til å forbedre fysisk ytelse og kan gi økt årvåkenhet og konsentrasjon.


BRA INGREDIENSER: Personlig trener og livsstilscoach, Anders Fanuelsen, forteller at koffein og krom kan bidra til dine mål: –  Grønn te med krom inneholder naturlig koffein,  som er svært gunstig for vektreduksjon.

Disse effektene er også noen Marianne opplevde ved å drikke Tea Zero. Så langt har hun tatt av fire kilo.

– Det er utrolig kjekt å se at jeg går gradvis ned i vekt. Om jeg uansett skal drikke te i hverdagen, hvorfor ikke drikke en som smaker godt og som har en god virkning på kroppen samtidig?

Personlig trener Fanuelsen forklarer hvordan ingredienser kan bidra til vektreduksjon.

– Koffein øker fettforbrenningen, slik at musklene i mindre grad tærer på sine karbohydratlager, forklarer PT-en.

– En rekke av helseeffektene kommer også fra det naturlig koffeinet i grønn te, som foreksempel økning av karbohydrat- og fettforbrenningen, forbedring av kondisjonen, forbedret humør og økt mentalt fokus. Mange av de nevnte effektene kommer både fra koffein og grønn te.

 

Add a subheading (1)

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 20
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light