Tea Zero, smaken av glede!

SUNN LIVSSTIL HAR ALDRI SMAKT SÅ GODT!

Tea Zero er en unik te, med virkestoffer som kan bidra til din vektreduksjon. Teen inneholder en kombinasjon av grønn te, klorogensyre og krom. Disse virkestoffene utgjør en effektiv kombinasjon som både kan øke forbrenning i tillegg til å dempe søtsuget. Produktutviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver gikk med før vi sa oss fornøyd. Sluttresultatet ble en nydelig te med smak av fersken.

Lidenskapen vår for te har gjort at vi har skapt et helt fantastisk produkt: Tea Zero er en te som kan hjelpe deg på vei til en sunnere livsstil!

Dette gjør Tea Zero

Virkestoffene i Tea Zero er nøye utvalgt for optimal effekt for å bidra til vektnedgang. Krom bidrar til høyere omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner).

Med et ble vektreduksjon både litt enklere, og veldig smakfullt

I tillegg inneholder Tea Zero klorogensyre, og det er gunstig fordi den kan være med på å øke forbrenningen. Sammen med krom gir det et grunnlag som har hjulpet flere tusen nordmenn på vei mot sine mål.

Kom i gang – nå til 50% rabatt

Drikk 1 kopp hver dag, gjerne så tidlig som mulig på dagen i forbindelse med frokost. Du kan selvfølgelig drikke din kopp når som helst, men vi anbefaler at du drikker Tea Zero tidlig på dagen. Vi kan love at du vil sette pris på en deilig kopp med Tea Zero om morgenen.

 

Vil du prøve Tea Zero for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, gratis frakt.

50%-14

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 10
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light