Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Tea Zero med vinger – ryktet om teen sprer seg!

Copy of Untitled

Tea Zero er i ferd med å bli stor suksess i Skandinavia. Nå feirer vi over 400 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!

Flere tusen fornøyde kunder i Norge, Sverige og Danmark drikker Tea Zero hver dag, og teen har bidratt til at våre kunder når sine mål. Vi får daglig positive tilbakemeldinger fra våre kunder, og vi setter stor pris på hver en av dem:

– Man merker på forbrenningen at det skjer ting i kroppen. Tea Zero har bidratt til økt forbrenning, og jeg har faktisk gått ned hele 12 kilo. Den smaker sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året, sier en entusiastisk Åse. Les hele hennes historie her.

Som vist på TV

Du har kanskje sett TV reklamen til Tea Zero. Reklamen forteller i korte trekk hvor kjapt og enkelt Tea Zero kan bidra til at du når dine mål. Med en deilig smak av fersken har teen virkelig slått an blant et kresent Skandinavisk te publikum. Det er vi stolte over. Bestill til 50% rabatt her.

Teen inneholder en kombinasjon av grønn te, klorogensyre og krom. Disse virkestoffene utgjør en effektiv kombinasjon som både kan øke forbrenningen din i tillegg til å dempe søtsuget. Til sammen legger dette grunnlaget for din vektreduksjon.

Kampanje – prøv til HALV PRIS

Mange har opplevd akkurat hvor effektiv Tea Zero kan være! Med Tea Zero legger du et solid grunnlag for vektreduksjon.

Vil du prøve Tea Zero for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en prøvepakke til 174 kroner, med gratis frakt.

50%-14

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 174,–

KUN 8
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 174 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 348 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light