Tea Zero med vinger – ryktet om teen sprer seg!

Copy of Untitled

Tea Zero er i ferd med å bli stor suksess i Skandinavia. Nå feirer vi over 400 000 solgte pakker, og det gjør vi ved å gi deg en prøvepakke til 50% rabatt!

Flere tusen fornøyde kunder i Norge, Sverige og Danmark drikker Tea Zero hver dag, og teen har bidratt til at våre kunder når sine mål. Vi får daglig positive tilbakemeldinger fra våre kunder, og vi setter stor pris på hver en av dem:

– Den smaker sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året, sier en entusiastisk Åse.

Som vist på TV

Du har kanskje sett TV reklamen til Tea Zero. Reklamen forteller i korte trekk hvor kjapt og enkelt Tea Zero kan bidra til at du når dine mål. Med en deilig smak av fersken har teen virkelig slått an blant et kresent Skandinavisk te publikum. Det er vi stolte over. Bestill til 50% rabatt her.

Teen inneholder en kombinasjon av grønn te, klorogensyre og krom. Disse virkestoffene utgjør en effektiv kombinasjon som blant annet kan dempe søtsuget via sitt innhold av krom.

Kampanje – prøv til HALV PRIS

Mange har opplevd akkurat hvor effektiv Tea Zero kan være! Vil du prøve Tea Zero for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en prøvepakke til 184 kroner, med gratis frakt.

50%-14

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 700 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 149,- kroner. Normal pris: 298,-

KUN 17
tilbudspakker
igjen i dag
  • Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest og godtatt vilkår og betingelser. Bestill Tea Zero til kun kr 149,- for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta tre måneders forbruk hver tredje måned frem til oppsigelse for kun kr 298,- per måned (kr 894,- hver tredje måned). Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato. Ved for sen oppsigelse forplikter du deg til å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! *Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light