Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Tea Zero har kickstartet veien til vektmålene for flere tusen fornøyde kunder

Tea Zero: Deilig ferskensmak!

Tea Zero er et skreddersydd produkt for alle som ønsker hjelp med å nå sine vektmål. Nå gir vi deg bestselgeren Tea Zero til 50% rabatt!

Tea Zero en helt unik te, og er markedets eneste med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Teen har en sammensetning av virkestoffer som har hjulpet flere tusen kunder med å komme i form.

Dette gjør Tea Zero

Virkestoffene i Tea Zero er nøye utvalgt for optimal effekt for å bidra til vektnedgang. Krom bidrar til høyere omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner).

I tillegg inneholder Tea Zero klorogensyre, og den er gunstig fordi den kan øke fettforbrenningen. Sammen med Krom får man effekt i form av økt forbrenning. Til sammen gir det et grunnlag som har hjulpet flere tusen nordmenn på vei mot sine vektmål.

Stadig flere får hjelp av Tea Zero!

-Teen smaker helt nydelig, og det gjør ting veldig mye lettere for meg.  Det er liksom ikke noe problem å drikke denne teen hver dag. Min rutine er å drikke tidlig om morgenen. Da føler jeg at forbrenningen holder seg gående gjennom dagen. Nå har jeg gått ned 8 kilo, smiler Linn-Beate.

– Tea Zero var det jeg trenge for å komme i gang. Den ga meg en kickstart som jeg ikke ville være foruten, sier Hanna.

Flere tusen har gått ned i vekt

Mange har opplevd akkurat hvor effektiv Tea Zero kan være! Våre undersøkelser viser at de aller fleste når sine mål, og det er en attest som gjør oss veldig stolte. Vil du prøve vår velsmakende Tea Zero, for å se om teen vår kan være noe for deg?

Fyll ut skjemaet under, så sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, og vi spanderer gratis frakt!

dfsd

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 174,–

KUN 22
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light