Tea Zero-effektens fire faser

Flere tusen av våre kunder har allerede opplevd Tea Zero-effekten. Les mer om hva du kan forvente av denne spesielle teen.

Flere tusen kunder har fått hjelp til å gå ned i vekt og legge om kursen i hverdagen. Mange har tatt av mange kilo, mens andre drikker Tea Zero fordi den hjelper dem med å holde vekta på et nivå de trives med.

– Over 500 000 solgte pakker Skandinavia er en sterk attest!
I tillegg opplever en stor andel Tea Zero-kunder at teen hjelper dem å spise mindre av det som er usunt. Behovet for sjokolade, kaker og annet godteri blir mye mindre – eller det forsvinner helt. Økt energi er også en effekt som de aller fleste melder tilbake om.

Nysgjerrige på Tea Zero-effekten

Vi i Tea Zero er svært stolte over at så mange kunder trykker teen vår til sitt bryst. Mer enn 500 000 solgte pakker i Skandinavia er i seg selv en attest som smaker godt. Samtidig får vi ofte spørsmål fra folk som er nysgjerrige til Tea Zero. Mange lurer på hvilken effekt de kan forvente – og når den inntreffer.

Fire faser

Enkelt sagt består Tea Zero-effekten av fire faser. I hver fase vil du kunne oppleve fremskritt med hensyn til forbrenning, søtsug og vektkontroll. Ovenfor finner du en nærmere beskrivelse av hver fase, slik den kan utarte seg for en typisk Tea Zero-kunde.
Samtidig minner vi om at dette ikke en fasit for alle. Mange kunder forteller for eksempel at søtsuget blir merkbart mindre etter bare noen dager eller uker med Tea Zero. Andre må vente litt før de opplever det samme. Dette henger sammen med den enkeltes forutsetninger når det gjelder metabolisme, hverdagsvaner med mer. Det kan du lese mer om her.

Vi vil anbefaler alle våre kunder om å bruke Tea Zero i minimum 4 måneder. Det gir deg en god forutsetning for vektreduksjon. Veldig mange av våre kunder har brukt Tea Zero over flere år, og en daglig kopp med Tea Zero bidrar til både energi, vektkontroll og økt velvære.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Hele 80% rabatt! Markedets eneste te med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Smaken, den er helt fantastisk!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det. Teen har unike egenskaper. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet. Pågangen etter Tea Zero har til tider vært […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.