Superslankeren fra København røper sin hemmelighet!

June gikk ned 31 kilo på bare noen uker. Det gjorde at hun med rette ble kalt ”Superslankern” blant sine venner.

 
- Jeg har alltid vært glad i søtsaker. Og for meg er en godbit på kvelden mer en regel enn unntaket. Den regelen min satt etterhvert sine tydelige spor, ler en åpenhjertig June.

- Problemet var at jeg ikke hadde noe særlig til forbrenning, så med årene la jeg på meg. Trangen min til å spise søtsaker hjalp ikke akkurat på. Jeg ble rett og slett feit.

- Det kom til et punkt der det begynte å gå utover livskvaliteten min. En av mine venniner hadde klart å endre livsstilen sin, så jeg tenkte at nå må jeg bare bestemme meg. Når hun klarer det, kan jeg også.

- Jeg bestemte meg: Jeg skulle endre vanene mine – jeg skulle gå ned i vekt!

Et helt fantastisk hjelpemiddel

June innså at hun trengte noe som kickstartet hele prosessen for henne. Hun begynte å søke etter forbrenningsøkende hjelpemidler og kom etterhvert over slanke-teen Tea Zero. Midt i blinken tenkte hun.

Etter 2 uker hadde jeg allerede gått ned 13,5 kilo!

- Jeg rådførte meg med venninnen min. Og gjett om jeg ble overrasket over hennes respons:

Hun brukte allerede Tea Zero, ler June. – Hun bekreftet at teen hadde gitt henne ekstremt gode resultater. Det var bekreftelsen jeg trengte, sier June.

- Jeg kjøpte, og noen dager senere hadde jeg min pakke i postkassen.

Og snakk om effekt! Det var egentlig helt utrolig. Jeg merket jo at forbrenningen min fikk fart på seg. Det var kjempemorsomt, sier June. – Og teen smaker nydelig. Så det var en veldig behagelig start på min slankekur.

Superslankerens beste råd

June ble etterhvert omdøpt til ”Superslankeren” av sine venner. Resultatene til June var rett og slett veldig imponerende. I løpet av noen uker gikk hun ned hele 31 kilo!

- På mange måter ble jeg et nytt menneske. Ikke bare fysisk på grunn av vektnedgangen. Men mest psykisk vil jeg si. Jeg føler meg så mye bedre, sier June.
- Mitt beste råd er dette: Du må bestemme deg. Virkelig bestemme deg! Også må du få i gang forbrenningen din. Etterhvert som du blir lettere i kroppen, er det enklere å komme seg ut å mosjonere. Det hjelper på forbrenningen. Men for å komme dit brukte jeg Tea Zero.

- For meg var Tea Zero grunnpilaren i min slanking. En kopp hver dag gjorde at forbrenningen min holdt seg oppe. Jeg fikk mye ”gratis” med teen. Det innrømmer jeg. Produktet kickstartet virkelig forbrenningen min. Og nå er jeg veldig, veldig glad for at valget falt på Tea Zero, avslutter June.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Vi tyvstarter Black Week – 50% rabatt!Vi har tyvstartet Black Week, og du får nå hele 50% rabatt på teen som går sin seiersgang i Norge. Smaken, den er helt fantastisk! Tea Zero er en te utviklet på en helt unik måte. Innholdet er basert på krom, som har dokumenterte egenskaper. Krom er med på å dempe […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.