SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor mange porsjonsposer skal jeg ta daglig?

Den anbefalte døgndosen er 1 porsjonspose per dag.

Hvor lang tid tar det før jeg merker effekt?

De fleste merker effekt etter 2 uker til 3 måneders bruk grunnet individuelle forutsetninger. Det vil alltid være individuelle faktorer som spiller inn. Noen kunder rapporterer om effekt etter kun 6-7 dagers bruk, mens andre opplever meget god effekt etter 4 måneders bruk. Er du usikker på din status kan du kontakte kundeservice for personlig rådgivning og endring av doseringsbehov og leveringsintervall.

Hvor lenge varer en pakke med Tea Zero?

En pakke inneholder 30 porsjonsposer og varer i en måned ved anbefalt dosering på 1 porsjonspose per dag. Har du individuelle behov kan du kontakte kundeservice for rådgivning.

Kan jeg drikke Tea Zero på tom mage?

Ja, du kan fint drikke Tea Zero på tom mage, selv om vi vil anbefale et lett måltid før inntak. Effekten av kaffen vil imidlertid være den samme som ved inntak med måltid.

Når på dagen bør jeg innta Tea Zero?

Porsjonsposen(e) bør inntas tidlig på dagen i forbindelse med frokost. Tidlig inntak kan være med på å effektivisere kroppens forbrenningsevne gjennom dagen samt at det gir deg energi. Du kan allikevel innta Tea Zero når du vil på dagen.

Kan jeg bruke produktet sammen med medisiner?

Tea Zero er et naturlig produkt som i utgangspunktet kan brukes sammen med medisiner. Er du i midlertidig usikker bør du alltid konsultere deg med din fastlege før bruk om du benytter reseptbelagte medisiner.

Hva inneholder Tea Zero?

Her kan du lese mer om ingrediensene i Tea Zero.

Vi er flere i husstanden som bruker produktet, kan vi få rabatt?

Dersom dere er flere på samme adresse som benytter produktet kan dere kontakte kundeservice og få en familierabatt. Vi anbefaler at en av dere bestiller først, og deretter tar kontakt slik at vi har en oppføring i ordresystemet å forholde oss til.

Forplikter jeg meg til noe når jeg bestiller Tea Zero?

Nei, vi selger Tea Zero som et abonnement uten bindingstid. Du får første pakken til halv pris for å prøve produktet, deretter får du tilsendt en pakke hver måned til ordinær pris. Du kan si opp leveringstjenesten når du måtte ønske, men senest 14 dager før utsendelse av neste pakke i tjenesten. Dette er fordi vi sender pakker tidligere slik at de er i postkassen din akkurat 1 måned etter den forrige. Vi ønsker ikke at du skal ha opphold i inntaket av Tea Zero, slik at du opplever maksimal effekt av produktet. Du kan også handle 6 eller 12 pakker uten abonnement til en rabattert pris.

Jeg skal på ferie og ønsker å hoppe over en eller to forsendelser, hvordan?

Ikke noe problem! Vi kan skreddersy et leveringsopplegg akkurat deg! Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte kundeservice.

Jeg finner ikke svar på mitt spørsmål, hva gjør jeg?

Kontakt oss! Våre kundeservicemedarbeidere er produktspesialister og rådgivere som hjelper deg med alt fra personlig rådgivning til kundeforhold. Kontakt kundeservice i dag for hjelp, vi er her for deg.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.