Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Tea Zero er blitt svært populær av en grunn!

you're 21!-11-2

Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kom i gang med Tea Zero!

Tea Zero er en helt unik te, og du finner ikke tilsvarende produkt i Norge. Innholdet i Tea Zero bidrar til å øke kroppens forbrenning samtidig som teen kan begrense søtsuget. Til sammen legger det grunnlaget for både vektkontroll og vektnedgang.

Med økt forbrenning blir alt lettere

Flere tusen nordmenn (faktisk anbefaler hele 8 av 10 kunder Tea Zero til sine venner og bekjente) har opplevd de unike egenskapene til Tea Zero.

– Søtsuget mitt forsvant med Tea Zero. Og jeg kunne kjenne på en økt forbrenning, og det resulterte i at 4 kilo forsvant. Det synes jeg er fantastisk, sier Mary.

Dette gjør Tea Zero

Virkestoffene i Tea Zero er nøye utvalgt for optimal effekt for å bidra til vektnedgang. Krom bidrar til høyere omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og sørger for at du kvitter deg med det søtsuget som mange av oss sliter med! Ved å samtidig kickstarte forbrenningen får man et bra grunnlag.

Unik te: Den smaker nydelig fersken

I tillegg inneholder Tea Zero klorogensyre, og den er gunstig fordi den kan øke forbrenningen. Til sammen har flere tusen kunder, i hele Skandinavia, fått oppleve hvordan Tea Zero virker. I disse dager kjører vi en kampanje, og du har sikkert sett oss på TV! Vi gir deg et kjempegodt tilbud:

Vil du prøve Tea Zero for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut nedenfor, så sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, inkludert gratis frakt. Obs, kun en prøvepakke til 174,- per husholdning!

REA-6

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 174,–

KUN 25
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light