Resultatene lot ikke vente på seg for Jorunn

1

Jorunn Fuglesteg er en særs fornøyd dame fra Konnerud, en bydel i Drammen med litt i overkant av 10 500 innbyggere. Hun har nemlig opplevd noe hun beskriver som helt utrolig ved hjelp av daglige kopper med te.

– Med årene er det lett å legge på seg. Det tror jeg mange kan kjenne seg igjen i. Kiloene har en tendens til å smyge seg innpå. Selvom jeg har vært slank hele livet, så har jeg fått litt magefett i det siste eller som mann min kaller det «en liten bilring» ler Jorunn hjertelig.

Vi ringer Jorunn en torsdags ettermiddag i August. Da sitter hun å koser seg med ettermiddags te, som passende nok har bestått av Tea Zero i godt og vel 4 måneder.

– Jeg har spist normalt, ikke beveget meg noe mer enn jeg gjør til vanlig, så har jeg gått ned 5 kilo på kun 4 måneder. Jeg har til og med spist endel potetgull og nøtter de siste månedene, sier hun overbegeistret.

Skeptikere kan bli overbevist

Jorunn sier til oss at hun i utgangspunktet ikke hadde tro på at teen skulle hjelpe. Hun var skeptisk:

– Det er helt utrolig hvordan Tea Zero har hjulpet meg. Det hadde jeg ærlig talt ikke trodd. Men midjemålet ble smalere og smalere. I tillegg smaker det så forfriskende og godt, så jeg nyter hver dråpe, sier en entusiastisk Jorunn.

Økt energinivå

Jorunn er bestemor til to, eller som barnebarna kaller henne «mommo» Det beste hun vet er å tilbringe tid og være leken med barnebarna sine. Jorunn har passert 59 år og er en meget sprek mommo:

–  Etter jeg har hatt besøk av barnebarna mine, brukte jeg å sovne på sofaen umiddelbart, men ikke nå lenger. Jeg har fått et helt annet energinivå. Nå rydder jeg opp lekene så fort dem har dratt, sier hun og humrer.

Tea  Zero er markedets eneste te med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Sammensetningen av innholdsstoffene i Tea Zero er helt unik, og du finner ingen lignende te på det norske markedet.

Andre problemer som løste seg med Tea Zero

Helt siden Jorunn var en liten jente har hun slitt mye med forstoppelse, i tillegg så har ekstreme gallesmerter sniket seg på i voksen alder.

– Jeg er altså så overbegeistret, det var jo ikke for å bli kvitt mine gamle plager jeg valgte å prøve Tea Zero. Men jammen så ble disse problemene nesten løst også, nå kommer jeg på do og merker ingenting av gallesmertene, sier en overlykkelig Jorunn.

Tea Zero inneholder også en rekke urter som Storborre og Schisandra, dette er blant annet godt for magen, noe Jorunn merket godt av i hennes tilfelle.

Jorunns oppfordring

Nå har Jorun nesten nådd sitt mål. Hun har nesten oppnådd idealvekten sin, ønsker kun å gå ned 4 kilo til, så er målet komplett, sier hun.

– Jeg kommer alltid til å ha Tea Zero i hus. Selv om jeg nesten har nådd målet mitt, så merker jeg hvor mye teen hjelper meg i hverdagen. Derfor kommer jeg til å fortsette å drikke Tea Zero hver dag. Det er med på å vedlikeholde den gode rutinen min. Jeg har ikke vært i så god form på år og dag, sier hun.

– Også må jeg bare si til alle skeptikere: Slutt å kommenter negativt på facebook før du har prøvd teen. Den er ikke bare utrolig god på smak, den kommer til å hjelpe deg. Ta det fra en tidligere skeptiker, ler hun.

Før vi avslutter samtalen har Jorunn rukket å drikke opp sin kopp med Tea Zero: – Den er altså bare så god denne teen.

PRØVEPAKKE TIL KUN 189,-

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 6
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light