Ned i vekt? Det er nå du skal prøve bestselgeren Tea Zero!

Vi feirer med å gi deg Tea Zero til HALV PRIS. Tilbudet gjelder KUN denne uken!Din garanti for vektnedgang

–Vi gir deg en garanti for vektnedgang med Tea Zero. Teen har allerede bidratt til vektreduksjon for flere tusen nordmenn. Det tar vi stor stolthet i. Våre kunder opplever økt forbrenning med Tea Zero, og med økt forbrenning kan det skje fantastiske ting.

Garantert vektnedgang med deilig te

Det gjorde det for både Elisabeth, Jeanett og Gitte. Til sammen gikk de ned flere titalls kilo.

Slik virker det

Vi i Tea Zero er svært stolte over at så mange kunder trykker teen vår til sitt bryst. Mer enn 500 000 solgte pakker i Skandinavia er i seg selv en attest som smaker godt!

Teen inneholder virkestoffer som setter i gang forbrenningen din. Ved å drikke teen hver dag, vil du oppleve at kroppen begynner å respondere på de kraftige virkestoffene. En porsjonspose med Tea Zero hver dag gjør at kroppens forbrenningsevnte går i høygir!

Tea Zero inneholder klorogensyre og grønn te. Tea Zero er den eneste teen på markedet med denne unike sammensetningen. Klorogensyre og grønn vil være med på å sette i gang kroppens egen forbrenning, og du vil oppleve at du går ned i vekt på en rask og effektiv måte!

Denne uken får du prøve til 50 % rabatt – tilbudet gjelder så lenge varelageret rekker!

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Hele 80% rabatt! Kickstart året med Tea Zero!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det:Våre kunder melder om fantastiske effekter. Et daglig inntak av de forbrenningsøkende virkestoffene i Tea Zero gjør er det enklere å nå målene. I tillegg inneholder teen krom, som gjør at søtsuget forsvinner, […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.