- Nå har jeg mer overskudd til trening og jobb

Slik får Emilie Winge mer ut øktene på jobb og treningssenteret.

Når hun ikke sitter på jobb, er Emilie Winge ofte å finne på treningssenteret eller leker med sin firbente venn Silver.

– Det er veldig fin natur her i Vikersund – i hvert fall på sommerstid når det er lyst nok til å se. I den lange mørketida er det fint å kunne trene innendørs, smiler Moing-jenta som jobber på Elko i Åmot.

Oppkvikkende effekt

25-åringen har vært aktiv hele livet og elsker å trene, men merket likevel kan det kunne gå litt opp og ned med motivasjonen. Derfor var hun på utkikk etter noe som kunne gi henne en ekstra dytt i hverdagen, og ikke minst hjelpe mot oppblåst mage.

– Jeg bestemte meg for å prøve Tea Zero. Jeg ville finne ut av om den kunne ha en oppkvikkende effekt, sier Emilie.

Hun begynte å drikke en kopp Tea Zero en halv time før hver treningsøkt. Effekten var merkbar etter kort tids bruk. Emilie har heller ikke vært oppblåst siden hun begynte med Tea Zero.

– Det ga meg et ordentlig energikick. Det ble mye lettere å gå på trening. I tillegg ble øktene mer effektive, forteller Emilie. Etter en stund merket hun at Tea Zero også påvirket innsatsen på jobb.

– Nå er det lettere å holde konsentrasjonen oppe over tid. Der jeg før ble sliten og trøtt, er jeg nå våken og klar for enda flere overtidstimer på jobb. Du kan trygt si at Tea Zero er godt for både hode og kropp.

Smaker godt

Teen har aldri stått høyt på lista over Emilies favorittdrikker. Men Tea Zero smaker godt og er lett å drikke, forteller hun – og røper at hun tilsetter én sukett for at teen skal bli akkurat slik hun liker den.

Slik virker Tea Zero

Tea Zero inneholder krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner. I tillegg hjelper krom kroppen å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.