- Min beste avgjørelse noensinne. Jeg skulle ned i vekt!

- Når Tea Zero ble foreslått var det gjort: Jeg kjøpte, og kiloene forsvant i løpet av noen måneder – det var en uvirkelig effekt av teen.


Ordene kommer fra 46-årige Elisabeth fra Gøteborg. Etter et uheldig fall på isen, og påfølgende skade i hoften, ble hun tvunget til å ta livet med ro i godt og vel 1,5 år. Den ellers så aktive Elisabeth opplevde denne perioden som en av de verste i sitt 46 årige liv.

”Problemet var dårlig forbrenning

- Jeg ble fortalt av legen min om å ta det med ro. Jeg kunne ikke ta mine daglige turer, og jeg satt bokstavelig talt å så på at vektpilen pekte oppover. Problemet var åpenbart forbrenningen min. Jeg fikk jo ikke mosjonert, så jeg forbrente ikke noe fett. Etter en stund hadde gått opp tosifret antall kilo. Tror det totalt var snakk om 12 kilo, sier en åpenhjertig Elisabeth.

Gikk ned 17 kilo

- Det var høsten 2018 når jeg gikk i gang. Jeg hadde bestemt meg for å gå ned i vekt. Men helt ærlig, jeg trengte hjelp. Så det var perfekt timing på det tipset fra venninnen min. Med teen skjedde ting i en utrolig fart, sier Elisabeth.
- I løpet av 14 dager hadde jeg allerede gått ned 5 kilo. På det punktet mosjonerte jeg ikke i det hele tatt, men kiloene bare rant av. Det var kjempemorsomt, og på veldig mange måter overraskende god effekt. Jeg drakk en kopp hver dag, og kjente at ting skjedde med kroppen min. Forbrenningen min gikk i høygir.- Etter 4 måneder med en kopp Tea Zero hver dag, hadde jeg gått ned 17 kilo. Helt utrolig, sier Elisabeth.


Tea Zero inneholder en unik kombinasjon av grønn te og klorogensyre, som har evnen til å øke kroppens forbrenningsevne. Sammen med krom som demper søtsuget, er Tea Zero et produkt skreddersydd for deg som vil ned i vekt.

- Og det er ikke bare vekttap, jeg fikk en energiboost med på kjøpet. Teen gir nemlig energi, så nå mosjonerer jeg i tillegg. Så det blir på en måte en positiv ringvirkning av det hele. Jeg er superfornøyd, og kan anbefale teen på det sterkeste, sier en glad Elisabeth.Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Hele 80% rabatt! Markedets eneste te med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Smaken, den er helt fantastisk!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det. Teen har unike egenskaper. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet. Pågangen etter Tea Zero har til tider vært […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.