Lasse (41) gikk ned 12 kilo

– Ned i vekt med en kopp te? Ja, du hørte riktig!

Lasse Haraldsen (41) er en sprudlende kar fra bygda Hedalen i Oppland kommune. Jobben som IT-ansvarlig for et lokalt dataselskap, blir det til at Lasse sitter mye stille og ikke er så aktiv i jobbhverdagen.

På fritiden stiller han opp for familien, som i tillegg til kona består av fire barn og to fosterbarn. 41-åringen er med andre ord ukjent med begrepet fritidsproblemer, blant annet er han trener og spiller basket med den ene sønnen sin par ganger i uken. Helseproblemer har han derimot hatt mer erfaring med.

-Gikk ned tolv kilo

– For noen år siden fikk jeg konstatert diabetes type 2. Dette er jo kjent som en livsstilssykdom, og beskrivelsen passet nok godt på meg. Livsstilen var ikke helt som den burde, ikke minst med tanke på kostholdet. Resultatet ble at jeg ble for tung – og til slutt syk, forteller Lasse.

Diabetes type 2 kan reguleres med medisiner. Men man kan gjøre mye selv for å redusere symptomene og få et lettere liv – bokstavelig talt.

– I samråd med legen min bestemte jeg meg for gjøre noe med livsstilen.

I dag, kun seks måneder etter, har jeg gått ned nesten tolv kilo, smiler Lasse fornøyd.

Fikk smaken på Tea Zero

Omtrent samtidig med at Lasse bestemte seg for å gå ned i vekt, ble han og kona servert Tea Zero hos et vennepar.

– De anbefalte teen på det varmeste, og vi ble veldig nysgjerrige. For å gjøre historien kort: Vi ble solgt, både kona og jeg. Etter det har de kjekke, lys-orange posene vært fast inventar i heimen, smiler Lasse, som mener Tea Zero passer godt til hans nye livsstil.

– Ja, jeg synes teen er et veldig positivt element i hverdagen. Det kan være krevende å legge om livsstilen, men Tea Zero gjør hverdagen lettere.

Smaker godt

Når man er glad i te, er det viktig at den smaker godt. Og smaken er en viktig grunn til at Tea Zero har en fast plass på Lasse`s kjøkken.

– Jeg kunne drukket Tea Zero hver dag bare på fordi jeg liker den så godt!

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.