Kundene opplever kjempe god effekt – det er forståelig mener PT

1. Forståelig sier PT

Etter Tea Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten 400 000 solgte pakker og en haug av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. Det er forståelig og ikke så rart, sier personlig trener og livsstilscoach Anders Fanuelsen.

– Grønn te som inneholder naturlig koffein, samt krom er svært gunstig for vektreduksjon. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, sier Fanuelsen.

Fanuelsen forteller videre at krom bidrar til forbrenningen av fettstoff og proteiner. Krom er viktig for at kroppen skal kunne utnytte sukker til energidannelse. Effekten til insulin økes av krom og krom har også en rolle i nedbrytningen av sukker.

Alt i alt funker disse ingrediensene bra for alle som vil oppleve økt vektreduksjon, avslutter Fanuelsen.


FOTO: Anders Fanuelsen sier at krom og koffein er svært viktig for alle som ønsker vektreduksjon. 

Kundene er overbevist

Åse Merete Langfeldt (65) fra Kristiansand

Åse hadde hørt om Tea Zero, og om hvordan teen har bidratt til vektreduksjon for andre fornøyde kunder.

– Hver morgen starter jeg dagen med Tea Zero. Mest på grunn av smaken egentlig, det er en nydelig te. Derfor har det blitt en morgenrutine for meg, sier Åse. – Og siden jeg drikker teen hver dag har jeg jo fått merke hvordan den virker. Jeg kan uten tvil bekrefte det alle sier: Tea Zero fungerer meget bra!

– Man merker på forbrenningen at det skjer ting i kroppen. Tea Zero har bidratt til økt forbrenning, og jeg har faktisk gått ned hele 12 kilo.

Jeg har gått ned 12 kilo ved hjelp av Tea Zero!


FOTO: Åse Merete Langfeldt har så langt gått ned 12 kilo.

Susanne Hansen (47)  fra Vestby

– Det var etter et par uker med Tea Zero at det kicket inn, og jeg merket det først og fremt på energinivået. Etter 2 måneder hadde jeg gått ned 11 kilo, smiler en fornøyd Susanne.

– Jeg var først veldig skeptisk til Tea Zero, men tenkte at det var verdt å ta en sjanse å prøve det, siden jeg har hørt så mye positivt om det fra symøte-jentene mine.


FOTO: Susanne Hansen har opplevd en vektnedgang på 11 kilo. 

NYTTÅRSTILBUD! I slutten av januar 2021 (23 jan-31 jan) er Tea Zero til HALV PRIS.  Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

Add a subheading (1)

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 18
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light