- Kiloene gikk ned, og humøret opp!

Slik beskriver Erica opplevelsen med Tea Zero. – Det var over all forventning. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det tok ikke lang tid heller.

Utgangspunktet var ikke det beste. Erica (59 år) fra Gøteborg hadde på grunn av en operasjon i hoften lagt på seg noen ekstra kilo.

– Det var skikkelig leit. Også er det jo ofte sånn at dørstokkmila er veldig lang, når det er lenge siden man har mosjonert. Det tror jeg flere kan kjenne seg igjen i. For meg var det veldig vanskelig å komme i gang. Jeg trengte et puff, medgir Erica.

7,5 kilo på 5 uker, det sier jeg meg fornøyd med

- Derfor ble jeg nysgjerrig da jeg hørte om Tea Zero. Jeg har tidligere drukket grønn te med gode resultater, så når jeg leste om Tea Zero som i tillegg inneholder mange andre effektive ingredienser, bestemte jeg meg for å prøve.

- Det angrer jeg ikke på et sekund. I ettertid viser det seg at det var et veldig smart valg, sier Erica oppglødd.

Rask vektreduksjon

Erica så en annonse på facebook og bestemte seg for å bestille. 3 dager etter hadde hun fått sin pakke med Tea Zero levert i postkassen.

- Jeg er i utgangspunktet veldig glad i te, så jeg var spent på hvordan Tea Zero smakte. Jeg ble ikke skuffet, den var helt nydelig. Nå har det blitt slik at Tea Zero har tatt over som min favoritt. Jeg drikker Tea Zero både morgen og kveld, smiler Erica.
- Jeg har gått ned over 7 kilo. Og det gikk fort, det er kun 5 uker siden jeg begynte med Tea Zero. Virkningen av Tea Zero merkes på humøret, smiler Erica.

Sunne vaner

Erica har kommet godt i gang, men har ingen planer om å slutte med Tea Zero. Teen inneholder nemlig en unik kombinasjon av grønn te og klorogensyre, som har evnen til å øke kroppens forbrenningsevne. Sammen med krom som demper søtsuget, er Tea Zero et fantastisk produkt for deg som vil ned i vekt.
- Tea Zero er jo effektiv i form av sine virkestoffer. Så om man ønsker å gå ned i vekt, er teen et meget godt valg. Jeg kan anbefale teen på det sterkeste. Smaken er helt nydelig, så Tea Zero har kommet for å bli hos meg hvert fall, avslutter Erica.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.