Ingrid Foss (52) startet med Tea Zero – 3 måneder senere var 11 kilo borte

Ingrid 1

Etter Tea Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten 400 000 solgte pakker og en haug av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. En av dem er Ingrid Foss (52) fra Skien som forteller at hun har slanket seg 11 kilo på 3 måneder, og på like mange måneder har hun tatt en varm kopp med Tea Zero hver morgen.

– Jeg nekter for at min vektnedgang er tilfeldig, dette er ene og alene Tea Zero sin fortjeneste, sier Ingrid bastant. Jeg har jo levd slikt jeg alltid har gjort, spist helt vanlig og ingen ekstra gåturer. Eneste forandringen var at jeg begynte å drikke denne teen, fortsetter hun.

Personlig trener og livsstilscoach Anders Fanuelsen er ikke overrasket da han leser ingrediensene i Tea Zero.

– Grønn te som inneholder naturlig koffein, samt krom er svært gunstig for vektreduksjon. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, sier Fanuelsen.

Fanuelsen forteller videre at krom bidrar til forbrenningen av fettstoff og proteiner.
Krom er viktig for at kroppen skal kunne utnytte sukker til energidannelse. Effekten til insulin økes av krom og krom har også en rolle i nedbrytningen av sukker.
Alt i alt funker disse ingrediensene bra for alle som vil oppleve økt vektreduksjon, avslutter Fanuelsen.


FOTO: Anders Fanuelsen sier at krom og koffein er svært viktig for alle som ønsker vektreduksjon. 

Var skeptisk i starten

Jeg er den fødte skeptiker, jeg tror nesten ikke på noen ting, men jeg bestemte meg for å gi dette en sjanse, uttaler Ingrid.

Hva fikk deg til å prøve?

Datteren min kom innom en dag å slang med leppa, hun mente jeg hadde lagt på meg. Man hører som oftest sannheten av barna sine, sier hun og ler.
Senere den kvelden var jeg inne på et forum hvor det var mange som hadde opplevd effekt og fått kjempe-gode resultater.
Da tenkte jeg, koster nesten ingenting å prøve, sier hun fornøyd.

Du angrer ikke på det i dag?

Absolutt ikke. Og jeg kommer til å fortsette å drikke teen hver morgen, selvom jeg snart er i mål med mitt vektmål, avslutter hun og smiler.


FOTO: Ingrid Foss (52) fra Skien har gått ned 11 kilo på 3 måneder.

En unik te

Tea Zero er en unik te som hjelper deg som vil ned i vekt. Teen inneholder en kombinasjon av grønn te, klorogensyre og krom. Disse virkestoffene utgjør en effektiv kombinasjon som både kan øke forbrenningen din.

FOTO: Tea Zero har hjulpet flere tusen.

FEBRUAR-TILBUD! I begynnelsen av februar 2021 (01 feb-10 feb) er Tea Zero til HALV PRIS.  Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

Bestill i skjema under om du sitter på mobil, eller til høyre om du sitter på datamaskin.

JANUAR TILBUD!Love!-3

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 11
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light