Ingrid Foss (52) startet med Tea Zero – 3 måneder senere var 11 kilo borte

Etter Tea Zero gjorde sitt inntog i det norske markedet er fasiten 400 000 solgte pakker og en haug av fornøyde kunder som har opplevd vektnedgang. En av dem er Ingrid Foss (52) fra Skien som forteller at hun har slanket seg 11 kilo på 3 måneder, og på like mange måneder har hun tatt en varm kopp med Tea Zero hver morgen.

– Jeg nekter for at min vektnedgang er tilfeldig, dette er ene og alene Tea Zero sin fortjeneste, sier Ingrid bastant. Jeg har jo levd slikt jeg alltid har gjort, spist helt vanlig og ingen ekstra gåturer. Eneste forandringen var at jeg begynte å drikke denne teen, fortsetter hun.

Ingrid Foss (52) fra Skien har gått ned 11 kilo på 3 måneder

Var skeptisk i starten

– Jeg er den fødte skeptiker, jeg tror nesten ikke på noen ting, men jeg bestemte meg for å gi dette en sjanse, uttaler Ingrid.

Hva fikk deg til å prøve?

– Datteren min kom innom en dag å slang med leppa, hun mente jeg hadde lagt på meg. Man hører som oftest sannheten av barna sine, sier hun og ler.
Senere den kvelden var jeg inne på et forum hvor det var mange som hadde opplevd effekt og fått kjempe-gode resultater.
Da tenkte jeg, koster nesten ingenting å prøve, sier hun fornøyd.

Du angrer ikke på det i dag?

– Absolutt ikke. Og jeg kommer til å fortsette å drikke teen hver morgen, selvom jeg snart er i mål med mitt vektmål, avslutter hun og smiler.

Tea Zero har hjulpet flere tusen.
Tea Zero har hjulpet flere tusen.

En unik te

Tea Zero er en unik te som hjelper deg som vil ned i vekt. Teen inneholder en kombinasjon av grønn te, klorogensyre og krom. Disse virkestoffene utgjør en effektiv kombinasjon som både kan øke forbrenningen din.

Bestill nå til 50% rabatt!

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet vi du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–

Tea Zero 4 faser
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light
logo_teazero_beige

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS

Norisma AS er et ungt og innovativt firma innen helse, skjønnhet og livsstilsprodukter. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80
Send oss en e-post ved spørsmål

Tea Zero er et næringsmiddel beriket med Krom og naturlig ekstrakt av klorogensyre. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med lov om elektronisk kommunikasjon. Les mer om cookies. Ved at du fortsetter å bruke Teazero.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer om personvern.

© 2021. Kopibeskyttet iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren. Norisma AS org.nr: 997 355 911, en del av Nutricos Group. Maridalsveien 163, 0461 Oslo.