Ingrid fikk en kickstart – gikk ned 3 kilo på 2 uker

Untitled design (4)

3 kilo ned i vekt, mer energi og for store bukser er fasiten etter at Ingrid Jensen fra Nittedal begynte på Tea Zero for 2 uker siden.

–  Jeg var altfor misfornøyd med vekta mi, det er vanskelig å få til trening i en hektisk hverdag og i tillegg ble alle treningssentrene stengt. Det gjorde valget enkelt, sier Ingrid med et bredt smil om munnen.

Ingrid som bor i nærheten av Nordmarka er selvsagt en ivrig turgåer. Der har hun sine faste runder med  sin trofaste hund. Men det var ikke nok for å oppnå ønsket vektnedgang.

–  Jeg var skeptisk i starten, men bestemte meg for å gi Tea Zero en sjanse, da jeg har hørt så mye positivt om det fra mine to bestevenninner, og tillegg elsker jeg te, fortsetter hun.

–  Jeg har tross alt tatt av 3 kilo, på kun 2 uker, så dette kommer jeg til å fortsette med, selvom jeg har nådd mitt vektmål, sier hun storfornøyd!

Det angrer jeg ikke på, da jeg nå har ønsket vektmål, så smakte samtidig teen utrolig godt, så dette var en enkel måte å gå ned i vekt på. Kun en kopp om morgen er nok, avslutter Ingrid.

Hvorfor fungerer det?

Tea Zero er en smakfull te som baserer seg på grønn te. En av fordelene med grønn te, er at stoffene i disse te plantene kan bidra til økt forbrenning.


Tea Zero er en smakfull te som baserer seg på grønn te. En av fordelene med grønn te, er at stoffene i disse te plantene kan bidra til økt forbrenning.

I tillegg har vi tilsatt ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom vår produksjon har vi tatt vare på virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Tea Zero inneholder også urter som Storborre og Schisandra, og ikke minst krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater. 

 

TEA ZERO TITTER!  Da akkurat du har sett på og vurdert Tea Zero tidligere kan kun du få Tea Zero til HALV PRIS.  

Add a subheading (1)

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 20
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light