Ingrid fikk en kickstart – gikk ned 3 kilo på 2 uker

3 kilo ned i vekt, mer energi og for store bukser er fasiten etter at Ingrid Jensen fra Nittedal begynte på Tea Zero for 2 uker siden.

–  Jeg var altfor misfornøyd med vekta mi, det er vanskelig å få til trening i en hektisk hverdag og i tillegg ble alle treningssentrene stengt. Det gjorde valget enkelt, sier Ingrid med et bredt smil om munnen.

Ingrid som bor i nærheten av Nordmarka er selvsagt en ivrig turgåer. Der har hun sine faste runder med  sin trofaste hund. Men det var ikke nok for å oppnå ønsket vektnedgang.

–  Jeg var skeptisk i starten, men bestemte meg for å gi Tea Zero en sjanse, da jeg har hørt så mye positivt om det fra mine to bestevenninner, og tillegg elsker jeg te, fortsetter hun.

–  Jeg har tross alt tatt av 3 kilo, på kun 2 uker, så dette kommer jeg til å fortsette med, selvom jeg har nådd mitt vektmål, sier hun storfornøyd!

Det angrer jeg ikke på, da jeg nå har ønsket vektmål, så smakte samtidig teen utrolig godt, så dette var en enkel måte å gå ned i vekt på. Kun en kopp om morgen er nok, avslutter Ingrid.

Personlig trener og livsstilscoach Anders Fanuelsen er ikke overrasket da han leser ingrediensene i Tea Zero.

– Grønn te som inneholder naturlig koffein, samt krom er svært gunstig for vektreduksjon. Krom er viktig for nedbrytingen av makronæringsstoffer som karbohydrater, fett og proteiner, sier Fanuelsen.

Fanuelsen forteller videre at krom bidrar til forbrenningen av fettstoff og proteiner. Krom er viktig for at kroppen skal kunne utnytte sukker til energidannelse. Effekten til insulin økes av krom og krom har også en rolle i nedbrytningen av sukker. Alt i alt funker disse ingrediensene bra for alle som vil oppleve økt vektreduksjon, avslutter Fanuelsen.

PT Anders Faulsen
Anders Fanuelsen sier at krom og koffein er svært viktig for alle som ønsker vektreduksjon.

Ingrid har gått ned 3 kilo på 2 uker

Bestill nå til 50% rabatt!

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet vi du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 189,–

Skjema Produkt
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light
logo_teazero_beige

Et kvalitetsprodukt fra Norisma AS

Norisma AS er et ungt og innovativt firma innen helse, skjønnhet og livsstilsprodukter. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og tilby nyskapende varemerker til det nordiske markedet.

Kontakt oss på tlf. 21 56 09 80
Send oss en e-post ved spørsmål

Tea Zero er et næringsmiddel beriket med Krom og naturlig ekstrakt av klorogensyre. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med lov om elektronisk kommunikasjon. Les mer om cookies. Ved at du fortsetter å bruke Teazero.no, forutsetter vi at du samtykker til dette. Les mer om personvern.

© 2021. Kopibeskyttet iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren. Norisma AS org.nr: 997 355 911, en del av Nutricos Group. Maridalsveien 163, 0461 Oslo.