Hold deg frisk og rask med Tea Zero

Tea Zero inneholder store mengder med antioksidanter. Den unike sammensetningen med blant annet grønn te, vil bidra til at du blir sjeldnere syk.


Søtsuget kan være vanskelig å stå i mot, men vi er mange som er svake for snop og slikkerier. Har du for eksempel merket at du blir ekstra «fysen» på noe godt når du har satt deg til foran TV-en? Eller når du kjeder deg litt og er rastløs?

Grønn te inneholder nemlig katekiner, som er en sterk kilde til antioksidanter. En av egenskapene til katekin er at det beskytter cellene i kroppen.

I tillegg inneholder grønn te “antivirale” stoffer. Dette er stoffer som påvirker hvordan virus sprer seg i kroppen. Disse kan være gunstig for å behandle og forebygge for eksempel influensa.
Kliniske studier av dette viser at 1-5 kopper med grønn te om dagen kan være bra mot influensa.

Derfor kan vi si at din daglige kopp er med på å forebygge sykdom, mens du ved influensalignende symptomer kan drikke flere kopper med Tea Zero for å ta knekken på viruset.

Derfor bør du drikke Tea Zero hver dag!

En rykende varm kopp med Tea Zero å varme hendene på – er deilig i seg selv. Men flere ting tyder på at helseffektene du oppnår ved regelmessig inntak er flere.

Fra før vet vi at Tea Zero inneholder sterke antioksidanter, som gir en rekke helsegevinster.

Vi vet blant annet at de som drikker teen, gjerne blir minde syk enn andre. Her er noen andre interessante helsefordeler du får med din daglige kopp med Tea Zero:

- God tørstedrikk: Å drikke te er en fin måte å variere væskeinntaket på, skulle du bli lei av å drikke vann. Sammen med vann er nemlig usukret te den beste tørstedrikk, ikke minst fordi den inneholder så mange gode stoffer.

- Kan beskytte mot hjertesykdommer: Drikker du regelmessige kopper med Tea Zero, kan dette være med å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Det er flavonoidene i Tea Zero som er med på å bidra på denne måten.

- Hjelper deg å holde vekta: Dette er sånn umiddelbart den hyggeligste effekten du nå opplever av å drikke Tea Zero. Grønn te bremser opptaket av fett fra maten, og sammen med klorogensyre øker sammensetningen også forbrenningen din. Det er meget effektivt, og du finner ikke en te på markedet med samme virkemåte som Tea Zero.

Energiboost når du trenger det

Vi har hjulpet mange av våre kunder å overvinne den velkjente ”dørstokkmila”. Det er ikke uvanlig med vegring mot mosjonering etter perioder med lite trening. På dette området har Tea Zero vist seg å være meget effektiv.

” Gir deg energi til mosjon og trening

Tea Zero øker nemlig ikke bare forbrenningen din. Inntak kan være med på å gi en energiboost når det trengs. En kopp med Tea Zero tidlig på dagen er ofte tilstrekkelig. Mange av våre kunder sier de får en energiboost som varer utover dagen når de drikker Tea Zero på morgenen – og det gjør at det blir lettere å gi seg ut på dagens gjøremål.

Det også slik flere av våre kunder tar en ekstra kopp på ettermiddagen, for å få en energiboost som de bruker til å mosjonere. Den ekstra koppen med Tea Zero kan bokstavelig talt overvinne ”dørstokkmila”. Tilbakemeldingene fra våre kunder er at Tea Zero er faktoren som har gitt de tilbake motivasjonen til å trene.

Det gjør oss veldig stolte – og vi i Tea Zero er glad for å kunne tilby et produkt som gir så mange helsemessig positive resultater for våre kunder.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Hele 80% rabatt! Markedets eneste te med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Smaken, den er helt fantastisk!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det. Teen har unike egenskaper. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet. Pågangen etter Tea Zero har til tider vært […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.