– Helt fantastiske resultater

JANUAR TILBUD!Love! (1)

Januar-salg på bestselgeren Tea Zero! Få en prøvepakke til HALV PRIS. Nå kan også du få fart på forbrenningen din med den bestselgende teen.

Stadig flere opplever gode resultater med Tea Zero, og mange klarer å legge om kursen i hverdagen. I tillegg kan vi jo legge til at du kommer til å elske smaken av Tea Zero. Det er rett og slett en fantastisk god te!

Over 400 000 solgte pakker i Skandinavia er en sterk attest!

Hele Januar måned kan du kjøpe en prøvepakke til HALV PRIS. Men kun så lenge varelageret rekker.

En te som bidrar til vektreduksjon

Teen inneholder virkestoffer som kan sette i gang forbrenningen din. Ved å drikke teen hver dag, vil du oppleve at kroppen begynner å respondere på virkestoffene. Sammensetningen i Tea Zero er helt unik, og du finner ingen lignende te på det Norske markedet.

Åse har opplevd effekten

Denne teen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid. Åse Merete Langfeldt er en av våre kunder som har opplevd hvordan Tea Zero kan hjelpe:

– Man merker på forbrenningen at det skjer ting i kroppen. Tea Zero har bidratt til økt forbrenning, og jeg har faktisk gått ned hele 12 kilo, sier Åse.

Med nydelig ferskensmak gir teen en behagelig start på din vektreduksjon

Grønn te inneholder blant annet katekiner, stoffer som er kjente for å øke fettforbrenningen. Sammen med klorogensyre utgjør Tea Zero en kombinasjon som er skreddersyd for deg som vil gå ned i vekt.

Fungerer utmerket: – Smaker nydelig fersken

– Den smaker som sagt sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året, sier en entusiastisk Åse.

Januar-salg!

I hele Januar kan du kjøpe til 50% rabatt. Benytt deg av tilbudet på Tea Zero så lenge det er varer på lager. NB: Tidsbegrenset tilbud

JANUAR TILBUD!Love!

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 25
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light