TEEN GIR RESULTATER!

0,-kr-8-2

I midten av November (10 nov-20 nov) gir vi deg Tea Zero til HALV PRIS. Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

Tea Zero er et perfekt hjelpemiddel for alle som ønsker å kvitte seg med noen overflødige kilo. Teen er helt unik, og har effekt på forbrenningen din.

Våre undersøkelser viser at 8 av 10 kunder anbefaler Tea Zero til sine venner og bekjente. Det tar vi stor stolthet i å si. Bare hør hva noen av våre kunder sier:

– Det var etter et par uker med Tea Zero at det kicket inn, og jeg merket det først og fremt på energinivået. Etter 2 måneder hadde jeg gått ned 11 kilo, smiler en fornøyd Susanne.

Dette er Tea Zero

Med Tea Zero kan du øke sjansene dine for å gå ned i vekt på en effektiv og ikke minst enkel måte. Inntaket av teen kan påvirke forbrenningen din. Når kroppens forbrenning øker vil det være enklere å gå ned i vekt. Alt du trenger å gjøre er å drikke en kopp med deilig, velsmakende Tea Zero hver dag.

Fornøyde kunder: Flere tusen har opplevd effekten

Tea Zero er en norskutviklet te som inneholder et virkestoff kalt klorogensyre. Dette virkestoffet er kjent for å ha effekt på kroppens forbrenningsevne. I tillegg inneholder Tea Zero krom. Krom bidrar til omsetning av makronæringsstoffer (slik som fett). Tea Zero er unik i Skandinavia!

Kom i gang nå!

Med Tea Zero legger du et solid grunnlag – da legger du et grunnlag for din vektreduksjon, som er vanskelig å erstatte.

Benytt deg av vårt HALV PRIS tilbud så lenge det varer – fyll ut skjema nedenfor.

TIDSBEGRENSET TILBUD! Begrenset antall produkter til 50% rabatt.

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 12
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light