Gikk ned 21 kilo i løpet av 9 uker!

- Når jeg begynte å drikke teen skjedde det utrolige ting. Og når jeg ser tilbake på det, så gikk det veldig raskt!


Nina (57 år) fra Trelleborg har alltid likt lange turer, og aller best liker hun turer i skog og mark. – Både sopp og bærplukking synes jeg er veldig morsomt. Det er jo trivselen i det jeg liker best. Fryserne mine er fulle av bær. Så strengt talt trenger jeg ikke plukke mer bær på sikkert 5 år, ler Nina. – Så det er jo trivselen og mosjonen jeg setter pris på. Bærene må jeg jo bare gi bort til familie og venner!

For 3 år siden ble ryggproblemene hun hadde følt på såpass ubehagelige at hun ikke lengre kunne gå sine daglige turer.

– Turer i skog og mark kunne jeg bare glemme. Det var jo en ting. I tillegg la jeg på meg en god del kilo. Jeg hadde to og et halvt år uten noe mosjon, og i løpet av den perioden la jeg på meg 14 kilo. Det var ikke noe hyggelig, jeg ble etter hvert veldig tung. Tung til sinns ble jeg også, sier en ærlig Nina.

Økt forbrenning ble løsningen

For ca. et halvt år siden roet ryggplagene til Nina seg. Men hun opplevde at turene som hun tidligere hadde vært så glad i, ikke fristet lengre. Hun følte på den velkjente ”dørstokkmila”. Men hennes gode venninne hadde et tips som Nina skulle sette veldig stor pris på:

- Hun hadde prøvd Tea Zero. Og sa temmelig bestemt, at det bare var å gi det en sjanse om jeg hadde ”vondt i vilja”. Det angrer jeg ikke på et sekund på, sier Nina nå.
- Den teen er et helt utrolig hjelpemiddel. Også smaker den jo så godt! Jeg er sikker på at jeg gikk ned 3,5 kilo allerede den første uka. Forbrenningen min bare gikk i høygir. Kjempemorsomt var det, sier Nina.

Gikk ned hele 21 kilo!

- Nå 9 uker etter, har jeg gått ned 21 kilo. Det er så enkelt som helt fantastisk. Når jeg etter hvert fikk i gang turene mine, kom mosjon også i bildet. Teen gir energi også, jeg merker det spesielt tidlig på dagen.

- Jeg er så glad for Tea Zero, at jeg nesten ikke kan beskrive det med ord, sier en fornøyd Nina.

Tea Zero inneholder en unik kombinasjon av grønn te og klorogensyre, som har evnen til å øke kroppens forbrenningsevne. Sammen med krom som demper søtsuget, er Tea Zero et produkt skreddersydd for deg som vil ned i vekt.
- Tea Zero smaker så godt, at du tenker nesten ikke over at det i tillegg hjelper deg ned i vekt. Jeg vil anbefaler alle som vil ned i vekt å prøve. Det er jo sånn at økt forbrenning er det som skal til for de aller fleste. Med Tea Zero får du nettopp det, økt forbrenning, avslutter Nina.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.