Gikk ned 16 kilo på rekordtid!

Maria Johansen (43) kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt etter en lengre sykdomsperiode. Etter at hun oppdaget Tea Zero, smiler livet igjen, og en kopp te er blitt et fast innslag hver kveld.Et nytt liv

«Vekta var på topp, men formen på bånn. Slik føltes livet mitt etter at jeg hadde vært syk», forteller Maria. «Jeg prøvde å være flink med både trening og kosthold, men det var vanskelig etter en tøff periode, og til slutt veide jeg 85 kilo. Du kan tenkte deg hvor uvant og fortvilende det var for meg som har vært høy og slank hele livet.»

Maria bestemte seg for å ta grep og prøvde ulike metoder for å gå ned i vekt, men ingenting hjalp.

«Jeg prøvde faktisk også en annen type slankete, men den var så sur at den var helt udrikkelig. Det var ikke før jeg fant Tea Zero, at jeg merket en positiv forandring, og kiloene raste av fra 85 til 69 kilo på rekordtid. Nå er det helt omvendt: Formen er på topp, og vekta er på bånn», ler hun.

Skryt fra venner og bekjente

«Jeg var veldig motivert for å kvitte meg med de overflødige kiloene, det slet også veldig på selvtilliten. Hver gang jeg skulle på middag eller festligheter med venner og bekjente brukte jeg flere timer på å finne noe klær som passet og som skjulte at jeg hadde lagt på meg mange kilo, det var en deprimerende tid, så den tiden savner jeg ikke, sier hun med et sukk»

«Men det var den gang, og 16 kilo siden. Nå tenker jeg bare fremover, med mye skryt fra venner og familie er jeg nå strålende fornøyd og spesielt fornøyd med min egen vekt. Tenk at jeg fikk oppleve dette på grunn av en te», avslutter hun med et smil.

Beholder kosen

Selv om Maria har lykkes med å gå ned de overflødige kiloene og fått igjen livsgnisten, gir hun ikke slipp på tevanen sin.

«Tea Zero er blitt en naturlig del av kostholdet og livet mitt, og jeg drikker en kopp hver dag for å ‘kickstarte’ forbrenningen», forteller hun. «Dessuten smaker den jo godt, og det er viktig å ikke gi slipp på kosen bare fordi man vil holde vekta nede. Det går helt fint å tekose seg slank», avslutter hun med et smil.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Tea Zero-effektens fire faser

Flere tusen av våre kunder har allerede opplevd Tea Zero-effekten. Les mer om hva du kan forvente av denne spesielle teen.

Afternoon tea – Yes please!

Afternoon tea er en sjarmerende tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig er den britisk. Britene har lang tradisjon og et historisk sterkt forhold til drikken te. For de gjelder de å skape en uforglemmelig ettermiddag. Ferske finger- sandwicher, nystekte scones og syltetøy er noe av det som frister over lukten av nytrukket te.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.