Gikk ned 16 kilo på rekordtid!

Brit Julie (72) kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått voldsomt opp i vekt. Etter at hun oppdaget Tea Zero, smiler livet igjen, og en kopp te er blitt et fast innslag hver kveld.

Et nytt liv

«Vekta var på topp, men formen på bånn. Slik føltes livet mitt etter at jeg hadde opplevd en kraftig vektoppgang», forteller Brit Julie. «Jeg prøvde å være flink med både trening og kosthold, men det var vanskelig etter en tøff periode, og til slutt veide jeg 85 kilo. Du kan tenkte deg hvor uvant og fortvilende det var for meg som har vært høy og slank hele livet.»

Brit Julie bestemte seg for å ta grep og prøvde ulike metoder for å gå ned i vekt, men ingenting hjalp.

«Jeg prøvde faktisk også en annen type slankete, men den var så sur at den var helt udrikkelig. Det var ikke før jeg fant Tea Zero, at jeg merket en positiv forandring, og kiloene raste av fra 85 til 69 kilo på rekordtid. Nå er det helt omvendt: Formen er på topp, og vekta er på bånn», ler hun.

Skryt fra venner og bekjente

«Jeg var veldig motivert for å kvitte meg med de overflødige kiloene, det slet også veldig på selvtilliten. Hver gang jeg skulle på middag eller festligheter med venner og bekjente brukte jeg flere timer på å finne noe klær som passet og som skjulte at jeg hadde lagt på meg mange kilo, det var en deprimerende tid, så den tiden savner jeg ikke, sier hun med et sukk»

«Men det var den gang, og 16 kilo siden. Nå tenker jeg bare fremover, med mye skryt fra venner og familie er jeg nå strålende fornøyd og spesielt fornøyd med min egen vekt. Tenk at jeg fikk oppleve dette på grunn av en te», avslutter hun med et smil.

Beholder kosen

Selv om Brit Julie har lykkes med å gå ned de overflødige kiloene og fått igjen livsgnisten, gir hun ikke slipp på tevanen sin.«Tea Zero er blitt en naturlig del av kostholdet og livet mitt, og jeg drikker en kopp hver dag for å ‘kickstarte’ forbrenningen», forteller hun. «Dessuten smaker den jo godt, og det er viktig å ikke gi slipp på kosen bare fordi man vil holde vekta nede. Det går helt fint å tekose seg slank», avslutter hun med et smil.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.