- Gikk ned 11 kilo på rekordtid

- Jeg elsker i utgangspunktet en god kopp med te. Når den i tillegg var så ekstremt effektiv for min vektreduksjon, var saken enkel.


Gitte (48) fra Århus i Danmark kjente ikke igjen sin egen kropp etter å ha gått kraftig opp i vekt, etter en lengre sykemelding og sykdomsperiode. Hun har i utgangspunktet vært en aktiv dame hele sitt liv, men ble satt tilbake og fant ingen pådriver som fikk henne i gang igjen. Det var før hun prøvde Tea Zero.

Ekstremt virkningsfullt

- Jeg kjente ikke igjen meg selv, de ekstra kiloene ble etterhvert mange, sier Gitte. Jeg prøvde jo å være flink med mosjon, men det var lettere sagt enn gjort. Til slutt veide jeg 81 kilo, og det er mye til meg å være. Jeg har vært slank hele livet. Så det hele var uvant og fortvilende.

Gitte fikk hjelp fra uventet hold. En venninne hadde prøvd Tea Zero, og hun kunne ikke skryte nok av hvor bra teen hadde vært for henne.

- Det var sånn at jeg trengte hjelp, motivasjonen var ikke på topp. Noe som fikk meg i gang. Bare ved å drikke Tea Zero hver morgen begynte det å skje ting med kroppen min. Det var fantastisk, sier Gitte.

Det var akkurat dette Gitte hadde behov for. Tea Zero var med på gjøre underverker for henne. – Jeg fikk mye ”gratis” med Tea Zero. Det er ikke til å legge skjul på. Produktet kickstartet forbrenningen min, og det ga raske resultater!

Et nytt liv

Nå har Gitte nådd sin idealvekt, og trives veldig godt med det. Tea Zero inneholder en unik kombinasjon av grønn te og klorogensyre, som har evnen til å øke kroppens forbrenningsevne. Sammen med krom som demper søtsuget, er Tea Zero et fantastisk produkt for deg som vil ned i vekt.

Jeg gikk ned 11 kilo på kun noen uker. Det hadde jeg aldri trodd

 

- Tea Zero hjalp meg veldig mye. Nå er motivasjonen på topp, og jeg mosjonerer i tillegg jevnlig. En gledelig bieffekt av Tea Zero er at det også reduserer søtsuget mitt ganske så betraktelig, så det blir mindre lakris og sjokolade, smiler Gitte.

Din garanti for vektreduksjon

Selv om Gitte har lykkes med å gå ned de overflødige kiloene, gir hun ikke slipp på den deilige koppen med Tea Zero hver dag.

- Jeg vil gå så langt som å si at du er garantert å gå ned i vekt med Tea Zero. Og det er uten tvil en behagelig start på slankekuren. Teen er helt nydelig, avslutter Gitte.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Vi tyvstarter Black Week – 50% rabatt!Vi har tyvstartet Black Week, og du får nå hele 50% rabatt på teen som går sin seiersgang i Norge. Smaken, den er helt fantastisk! Tea Zero er en te utviklet på en helt unik måte. Innholdet er basert på krom, som har dokumenterte egenskaper. Krom er med på å dempe […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.