- Gikk ned 11 kilo på 2 måneder, det var som en turbokur for meg!

Jeanett (37) fra Malmø ville ned noen kilo før sommerferien, men trodde ikke at tiden ville strekke til. Men hun fant et slankemiddel som smakte godt - samtidig som hun gikk ned hele 11 kilo!- Lengre tids sykdom på våren 2018 gjorde at jeg ikke fikk lagt inn den treningsinnsatsen som jeg hadde planlagt. Vinteren det året trente jeg nesten ikke, så jeg hadde noen ekstra kilo å bære på, sier Jeanett.

Jeanett og mannen skulle i et bryllup i Italia den sommeren. Motivasjonen for å gå ned i vekt var derfor å passe favorittkjolen, som hadde blitt altfor trang for henne. Hun hadde 2 måneder på seg. Derfor var det behov for et effektivt hjelpemiddel, i følge henne selv.

Jeanett skulle ned 2 størrelser!

 

- Søsteren min synes jeg var flåsete som absolutt skulle inn i den kjolen. Men en sånn enkel motivasjon hjalp på, det er ikke noen tvil. Jeg hadde lest om Tea Zero og alle de fornøyde kundene, så jeg bestemte meg for å prøve, sier Jeanett.

Utrolig effektivt

Jeanett bestilte Tea Zero en Mai dag i 2018 - og fikk sin pakke levert noen dager senere.

- Jeg var allerede presset på tid og hadde ikke mange dagene på å nå målet mitt, så jeg var avhengig av rask levering, ler Jeanett. Det tok bare 3 dager så var jeg heldigvis i gang!

Jeanett forteller oss at hun ikke forventet store utslag, selv om hun selvfølgelig håpet på raske resultater. Når hun nå forteller oss om opplevelsen sin, er hun så oppglødd at det er vanskelig for henne å begrense seg:

- Virkningen av teen var helt utrolig. Effekten var såpass kraftig at jeg hadde gått ned 5,5 kilo allerede etter en måned. Fettforbrenningen min fikk seg en kraftig kickstart. Det er ingen tvil om det, sier en Jeanett.

Gikk ned hele 11 kilo!

Halvveis inn i Juli skulle Jeanett prøve kjolen sin igjen. Hun ”grugledet” seg:

- Kjolen passet! Jeg ble ubeskrivelig glad og stemninga var ganske høylytt, det var jo mye følelser innblandet i den kjolen. Det var selvfølgelig fantastisk deilig å nå målet sitt. Og det var faktisk sånn at kjolen ikke bare passet, den var en anelse for stor, ler Jeanett.

- Jeg gikk ned 11 kilo i løpet av 2 måneder. Og det er jo nesten sånn at man ikke tror det. En daglig kopp med Tea Zero fungerte utmerket for meg.

- Å oppleve det jeg gjorde var unektelig både morsomt og tilfredsstillende. Så jeg anbefaler naturligvis alle som ønsker å gå ned i vekt om å prøve, avslutter Jeanett.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Hele 80% rabatt! Markedets eneste te med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Smaken, den er helt fantastisk!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det. Teen har unike egenskaper. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet. Pågangen etter Tea Zero har til tider vært […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.