Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

Flere tusen kunder har nådd sine vektmål med Tea Zero

you're 21!-2

Med mer enn 400 000 solgte pakker - er vi trygge på at du blir fornøyd. Nå sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, med gratis frakt. Kun så lenge varelageret rekker!

Så mange som 8 av 10 kunder er såpass fornøyd med Tea Zero at de anbefaler produktet til venner og bekjente. Det er vi veldig stolte over. Vi setter umåtelig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi har fått.

Med økt forbrenning blir alt lettere

– Størrelsene mine minsket med Tea Zero. Og jeg kunne kjenne på en økt forbrenning, og det resulterte i at 4 kilo forsvant. Storveis, sier Mary.

Dette gjør Tea Zero

Virkestoffene i Tea Zero er nøye utvalgt for optimal effekt for å bidra til vektnedgang. Krom bidrar til høyere omsetning av makronæringsstoffer (karbohydrater, fett og proteiner), og sørger for at du kvitter deg med overflødig kilo.

Tea Zero: Deilig ferskensmak!

I tillegg inneholder Tea Zero klorogensyre, og den er gunstig fordi den kan øke fettforbrenningen. Sammen med krom får man effekt i form av økt forbrenning. Til sammen gir det et grunnlag som har hjulpet flere tusen nordmenn på vei mot sine vektmål.

Vil du prøve Tea Zero for å se om det kan være noe for deg? Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi en prøvepakke til HALV PRIS, gratis frakt.

REA-6

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 174,–

KUN 16
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 174 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 348 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light