Eventyrlig suksess med te: Derfor har Tea Zero blitt så populært!

Tea Zero: Deilig ferskensmak!

Tea Zero ble lansert på det Skandinaviske markedet for godt og vel fem år siden. Siden da har kundene strømmet til, og den spesielle teen har i dag blitt et kjærkomment tilskudd for flere tusen kunder i hele Norden. Stadig flere sverger til Tea Zero i jakten på idealvekten.

Vi så til Asia først

Te har i flere århundrer utgjort en viktig del av hverdag og kultur i Asiatiske land. Te drikkes til de fleste måltider. Vårt besøk i Asia gjorde at vi etterhvert landet på en ganske enkel konklusjon: Det å drikke te er en kilde til sunn livsstil for veldig mange. Når vi gikk på landsbygda i Kina var te en naturlig del at ettermiddags-kosen. Der hvor kaffe gjør nytten for oss nordmenn, er det te som gjelder i Kina. Både til frokost, middag og kvelds!

De fleste te-busker vokser vilt i Sørøst-Asia, flere steder i Kina og Japan, og har i flere årtusener blitt dyrket for bladenes skyld. Det er en av Asias viktigste nytteplanter, og tilgjengeligheten til te-planten er like selfølgelig som blåbær og tyttebær er for turglade nordmenn.

Å drikke te kan faktisk bidra til vektreduksjon

Siden te med årene har blitt veldig populært, er det kanskje ikke så rart at det er blitt gjort en del forskning på te. Resultatene har ført til en økende forståelse av at te kan ha mange helsebringende effekter, deriblant til vektreduksjon. Prøv Tea Zero her. Det er en grunn til at veldig mange personer i land som Kina og Japan holder seg slanke.

Unik te – revolusjonerende sammensetning

Vi ble gjort oppmerksom på grønn te. Grønn te drikkes særlig i Kina og Japan, men blir mer og mer populært også i vestlige land. Teen har en mild og fløyelsaktig smak, og virkeområdene er unike. Bladene blir behandlet på en måte som bevarer de supersunne plantestoffene. En av fordelene med grønn te, er at stoffene kan bidra til økt forbrenning.

En fantastisk tanke at vår lidenskap for te, har ført til en sunn livsstilsendring for så mange fornøyde kunder!

I Tea Zero har vi også tilsatt krom, og det er en helt unik bestanddel i te. Krom er med på å dempe søtsuget, slik at trangen til å spise søtsaker og unødvendige mellom-måltider minsker. Til sammen utgjør dette et effektivt hjelpemiddel når målet er vektreduksjon. Bestill Tea Zero i dag.

Åse: Bruker suksessproduktet Tea Zero.

Flere av våre kunder har opplevd effekten av teen: – Tea Zero smaker sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året. Denne teen har hjulpet meg ned i vekt. 
Åse Marie Langfeldt (65) – les hele historien her.

Tea Zero – opplev den populære teen

Vil blir veldig stolte når ser vi tilbake på vår reise i Asia og ikke minst vår egen «produkt-reise» med Tea Zero. Produktutviklingen tok oss mange år, og utallige smaksprøver gikk med før vi sa oss fornøyd! Sluttresultatet ble en nydelig te med smak av fersken. Lidenskapen vår for te har gjort at vi har skapt det vi synes er et helt fantastisk produkt. Tilbakemeldingene fra våre kunder tyder på at de også setter pris på Tea Zero.

Teen ble først lansert i Norge. Deretter ble teen introdusert på det svenske og danske markedet, og siden da har det hele vært et eneste stort eventyr, hvor ryktet om Tea Zero har spredd seg som ild i tørt gress.

I dag er det flere tusen kunder som drikker Tea Zero hver eneste dag. Det er en fantastisk tanke at vår lidenskap for te, har ført til en sunn livsstilsendring for så mange fornøyde kunder!

Psst: Nå kan du prøve en pakke med Tea Zero til 50% rabatt. Bestill i skjemaet. Tidsbegrenset tilbud!

REA-6

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 7
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light