Endelig fant jeg en te jeg sverger til!

5

Den tidligere ski- og seilerinstruktøren Trine Lunde har vært aktiv i hele livet.
Trine Lunde har rukket å bli 72 år, men fortsatt sykler hun til og fra jobb hver dag med sin el-sykkel.

– Jeg kom over en Facebook-annonse for teen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt for å ta noen grep i hverdagen, ville jeg gi Tea Zero en sjanse. Jeg er veldig glad i te også, så da var det ekstra enkelt å gi teen et forsøk, smiler Trine fra Oslo

Når vi ringer Eli er dagens kopp med Tea Zero allerede inntatt. Morgenrutinen til Elin har i flere måneder bestått av en Tea Zero:

– En fantastisk god te, jeg koser meg med den, sier Trine.

Til tross for hennes aktive livsstil har Trine en forkjærlighet for sjokolade, is og vin. Hun erkjenner at det er utfordrende å gå ned i vekt eller holde vekten stabil når man ikke klarer å holde seg unna søtsaker. I et forsøk på å få bukt med søtsuget og småspisingen begynte Eli å drikke Tea Zero. Det har gitt resultater for Eli. Etterhvert som hun drakk Tea Zero merket hun at søtsuget ble gradvis mindre, noe som igjen førte til at hun klarte å holde seg unna småspisingen. Eli klarte på denne måten å legge om til et sunnere og mer variert kosthold som har gitt henne mer energi i hverdagen.

Årsaken til at man blir «fysen» og har lyst på noe godt kan være mange. Store svingninger i blodsukkernivået er en av de. Et ustabilt blodsukkernivå henger ofte sammen med et usunt kosthold. Dersom man legger om til et sunnere kosthold kan det bidra til mer stabile blodsukkernivåer hos mange. Blodsukkeret i kroppen reguleres av insulin, og krom er et mineral som hjelper insulin med å regulere blodsukkeret. Krom bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå, og gjennom dette også ha en mulig reduserende effekt på søtsug (svingninger i blodsukkeret).

Tea Zero har gitt meg et puff i riktig retning

På grunn av livsstilsendringene som følge av Tea Zero har jeg mer energi enn noen gang, forteller Trine.

Smaken på Tea Zero traff meg også skikkelig godt, fortsetter hun. Den er rågod!

Med jobben som markedsfører innebærer det mye stillesitting for 72-åringen, til tross for hun sykler fra Oslo sentrum til jobben på Frognerseteren med el-sykkelen sin. Hun har også egne turgrupper i marka, som om vinteren foregår på truger eller ski.

– En kopp Tea Zero kommer veldig godt med, og egner seg midt i blinken for meg. Anbefaler denne teen til alle som trenger et litt puff mot en sunnere livsstil med mer energi i hverdagen. I tillegg smaker den jo utrolig godt, så det er vel bare å prøve selv, sier hun.

Trines anbefaling

– For meg er det Tea Zero som gjelder, og jeg kan ikke få fullrost teen nok. Også er det jo veldig greit at dette er en te da, noe veldig mange drikker i hverdagen uansett. Det gjør terskelen for å komme i gang veldig liten. Jeg vil virkelig anbefale Tea Zero, avslutter Trine.

Denne måneden gir vi alle nye kunder HALV PRIS på en prøvepakke med Tea Zero. Bestill i skjema, og vi sender en pakke til deg i løpet av noen få dager.

Varm te (2)

PRØV BESTSELGEREN NÅ! Med over 400.000 solgte pakker er vi sikre på at du også blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 199,- kroner.

KUN 11
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn din e-postadresse og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light