Endelig fant jeg en sunn og god te!

5

Den tidligere ski og seiler instruktøren Trine Lunde har vært aktiv i hele livet.
Trine Lunde har rukket å bli 72 år, men fortsatt sykler hun til og fra jobb hver dag med sin el-sykkel.

– Jeg kom over en Facebook annonse for teen, og fikk jo med meg at det var veldig mye positive kommentarer. I og med at jeg hadde bestemt for å kvitte meg med noen kilo, ville jeg gi Tea Zero en sjanse. Er veldig glad i te også, så det ga enda mer mening, smiler Trine fra Oslo

Det er en onsdagsmorgen i september måned vi ringer Eli. Morgen-teen er allerede inntatt når vi slår på tråden, og den har i flere måneder bestått av Tea Zero:

– En fantastisk god te, jeg koser meg med den. I tillegg merker jeg at forbrenningen min kommer i gang når jeg inntar teen tidlig på dagen, sier Trine.

Til tross for hennes aktive livstil har Trine en forkjærlighet for sjokolade, is og vin, men dette er ikke sunt i lengden og heller ikke bra for kroppen, så hun har byttet ut mye av sine uvaner med å ta seg en kopp Tea Zero i stedet.  Hun sier at den smaker utrolig godt, og mener selv at den er hakket sunnere enn alt annet hun tar i seg for «kosens» skyld.

Tea Zero har dessuten også gitt meg gode resultater:

Med Tea Zero har jeg mer energi enn noen gang, forteller Trine.

I utgangspunktet er jeg ikke så glad i te, men smaken på Tea Zero traff meg skikkelig godt, fortsetter hun. Den er faktisk rågod!

Med jobben som markedsfører innebærer det mye stille-sitting for 72-åringen, til tross for hun sykler fra Oslo sentrum til jobben på Frognerseteren, og hun har egne turgrupper i marka, som om vinteren foregår på truger eller ski.

– En kopp Tea Zero kommer veldig godt med, og egner seg midt i blinken for meg. Anbefaler denne teen til alle som ønsker å gå ned i vekt eller få økt energinivået, og kanskje også ønsker gå ned noen kilo i vekt, i tillegg smaker den jo utrolig godt, så det er vel bare å prøve selv, sier hun.

Trines anbefaling

– For meg er det Tea Zero som gjelder, og jeg kan ikke få fullrost teen nok. Den er mye bedre enn alle andre kurer der ute. Også er det jo veldig greit at dette er te da. Det drikker veldig mange uansett, så det er terskelen for å komme i gang veldig liten. Jeg vil virkelig anbefale Tea Zero, avslutter Trine.

Denne måneden gir vi alle nye kunder HALV PRIS på en prøvepakke med Tea Zero. Bestill i skjema, og vi sender en pakke til deg i løpet av noen få dager.

JANUAR TILBUD!Love!

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 9
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light