Lag en forfriskende iste på 1-2-3!

kimsko86_A_productphoto_of_a_delicious_glass_of_peach_ice_tea_p_e0231ad8-1ffa-4093-9171-dd645a32eef6 (1)

Visste du at iste har vært populært siden 1904? Den ble brukt som tørstedrikk for sjøfolk som seilte i varme farvann. I dag er iste en av de mest populære sommerdrinkene og det skjønner vi veldig godt, så enkelt og forfriskende som det er!

Det er herlig å unne seg noe godt i glasset når solen skinner og temperaturen stiger, men ofte blir det mye sukker og søtsaker på sommeren. Tea Zero er en unik te som er tilnærmet sukkerfri og som fungerer strålende som iste! I tillegg inneholder den krom, som bidrar til normal forbrenning og stabiliserer blodsukkernivået i kroppen. Et stabilt blodsukker bidrar igjen til å redusere søtsuget. Dette gjør Tea Zero til en helt unik te!

Bli med og lag et forfriskende glass med Tea Zero iste!

Steg 1: Finn frem en porsjonspose Tea Zero og hell pulveret i et glass. 

Steg 2: Fyll glasset med ca 2 – 2.5 dl vann basert på hvor sterk ferskensmak du ønsker. Ønsker du å lage en halvliter med iste må du bruke to porsjonspakker.

Steg 3: Rør godt rundt til pulveret løses opp og fyll glasset med isbiter for en mer avkjølende effekt!

Steg 4: Skjær opp ønsket frukt og tilsett frukten i glasset med iste. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva slags frukt man kan tilsette, men vi synes isteen blir ekstra digg med noen ferske biter med fersken og en sitronskive eller to oppi.

Steg 5: Nyt et deilig glass Tea Zero med god samvittighet!

BONUS! For de som har litt ekstra tid, så kan vi tipse om at du får en fyldigere smak på teen om du først koker opp vannet, rører inn pulveret og lar teen kjøle seg helt ned. Her er det mulig å lage større porsjoner og la teen kjøle seg ned i kjøleskapet over natten. Prøv deg frem og finn ut hvordan du liker teen best! 🙂

20190320dellia18614

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400.000 solgte pakker er vi sikre på at du også blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 149,- kroner. Normal pris: 298,-

KUN 25
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light