– Disse resultatene er meget imponerende

Åse: Bruker sukesxessproduktet Tea Zero

Åse Merete Langfeldt (65) er opprinnelig fra Kristiansand i NorgeMen hun har i flere år bodd i Sverige, ved tettstedet Ekshärad i Värmland. Åse bor på en nydelig gård som hun og mannen kjøpte for å oppfylle drømmen sin.

Deres eget landssted ligger nydelig til. Frodig natur, skjermet for omgivelsene, jakt og fiske er noe av det som tiltrakk dem.

–  Vi har rett og slett funnet vårt paradis på jord. Mannen min jakter og lager mat. Forrige dagen spiste vi nydelig elgkjøtt. Her i gården er det kortreist mat som gjelder, ler Åse. – Vi tok bare med tannbørstene våre fra Norge og flyttet rett inn. Alt var på plass! I tillegg har vi bygd ei grillbu kjempefin grillbu som står på tunet. – Nå lever jeg drømmen!

12 kilo ned i vekt

Åse hadde hørt om Tea Zero, og om hvordan teen har bidratt til vektreduksjon for andre fornøyde kunder.

– Hver morgen starter jeg dagen med Tea Zero. Mest på grunn av smaken egentlig, det er en nydelig te. Derfor har det blitt en morgenrutine for meg, sier Åse. – Og siden jeg drikker teen hver dag har jeg jo fått merke hvordan den virker. Jeg kan uten tvil bekrefte det alle sier: Tea Zero fungerer meget bra!

Jeg har gått ned 12 kilo ved hjelp av Tea Zero!

Åse har drukket Tea Zero over 1 år. I løpet av det siste året kan Åse melde om flere svært gledelige effekter:

– Den smaker som sagt sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året, sier en entusiastisk Åse.

– Man merker på forbrenningen at det skjer ting i kroppen. Tea Zero har bidratt til økt forbrenning, og jeg har faktisk gått ned hele 12 kilo.

Koffein funker bra for alle som vil oppleve økt vektreduksjon

Personlig trener og livsstilscoach Anders Fanuelsen, sier at krom er viktig for nedbrytingen av fett og karbohydrater og koffein øker fettforbrenningen, slik at musklene i mindre grad tærer på sine karbohydratlager.


FOTO: Anders Fanuelsen sier at krom og koffein er svært viktig for alle som ønsker vektreduksjon. 

Med naturlige koffein vil det gi økt energi og overskudd i hverdagen. Koffein er et mildt sentralstimulerende stoff med en rekke fysiologiske effekter. Det virker i første rekke på hjernen, og moderat inntak bidrar til å forbedre fysisk ytelse og kan gi økt årvåkenhet og konsentrasjon, avslutter Fanuelsen.

Tea Zero inneholder alle ingrediensene Fanuelsen navngir, så ikke rart Åse opplever god effekt.

Ikke helt i mål

Med Tea Zero har Åse funnet et hjelpemiddel som bidrar til et sunnere liv. Åse kan varmt anbefale teen til andre som trenger et lite puff. Nå har Åse et kortsiktig mål:

– Jeg har fortsatt 2-3 kilo jeg skal kvitte meg med før jeg er fornøyd. Med Tea Zero blir ikke det noe problem. – Tea Zero har kommet for å bli hos meg. Teen gir meg en perfekt start på dagen. Jeg nyter koppen ute på tunet stort sett hver morgen, avslutter Åse.

TILBUD! Nå får du en prøvepakke med Tea Zero til kampanjepris. Vi gir deg hele 50% rabatt, du betaler kun 189 kroner for en pakke. Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker!

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 24
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light