Dette kan du forvente av Tea Zero

Tea Zero er en nydelig te, og en venn i jakten på din nye idealvekt. Slik fungerer det!

Tea Zero er skapt for å brukes over tid for optimal effekt. Innholdet i teen kan bidra på forskjellige måter ved vektreduksjon. Her vil vi forklare deg litt nærmere om hva du kan forvente av Tea Zero, og hvordan produktet virker i kroppen.

Kroppens metabolisme og forbrenning er individuell

Metabolisme er en generell betegnelse på den kjemiske prosessen i kroppen som omsetter luft, mat og andre materialer til stoffer som kroppen behøver for å kunne fungere. Selv om metabolismen i det store og hele er den samme for oss alle, er det individuelle forskjeller. For eksempel, den kjemiske balansen i kroppen og hvor raskt næringsstoffene omsettes, varierer fra en person til en annen. Disse individuelle forskjellene er i høy grad bestemt av gener vi har arvet fra våre foreldre.

Derfor kan det være individuelt når virkning inntreffer for hver enkelt. Mange av våre kunder opplever umiddelbar effekt, mens andre opplever endringer først etter et par-tre måneders bruk. Det er derfor viktig at du legger opp en rutine hvor du husker å innta din porsjonspose med Tea Zero hver dag. Det gjør at kroppen får tid til å tilvenne seg produktet, og forutsetningene for at teen skal hjelpe deg er på plass.
Delikate porsjonspose: Husk din daglige kopp med Tea Zero.

Det du kan være sikker på er at kroppen tar til seg virkestoffene, selv om du kanskje ikke merker så mye i starten.

Demper søtsuget ditt

Hver gang du drikker Tea Zero får du i deg krom. Krom har dokumenterte egenskaper som er gunstig ved vektreduksjon. Krom stabiliserer blodsukkeret ditt og gjør at du vil oppleve mindre søtsug. I tillegg er krom viktig for nedbrytingen av fett og karbohydrater. Disse egenskapene gjør at din daglige kopp med Tea Zero kan bidra til at kroppen din ikke opplever behovet for søtsaker like sterkt. En definitivt fin egenskap om du ønsker å gå ned i vekt!

Klorogensyre og grønn te

Ovenfor har vi forklart deg hvordan dette med metabolisme spiller inn for hvilke effekt du kan forvente. Kroppens forbrenning er i veldig mange sammenhenger individuelt betinget. Det går allikevel ann å påvirke forbrenningen. Tea Zero inneholder klorogensyre og grønn te. Tea Zero er den eneste teen på markedet med denne unike sammensetningen.
Klorogensyre og grønn vil være med på å sette i gang kroppens egen forbrenning


Klorogensyre er et godt hjelpemiddel for deg som ønsker å gå ned i vekt. I det siste har dette virkestoffet fått mye oppmerksomhet og omtale i media verden over som et effektivt middel ved vektreduksjon.

Grønn te er allment kjent i forhold til sin evne til å påvirke forbrenningen. Grønn te inneholder blant annet katekiner, stoffer som er kjente for å øke fettforbrenningen.

Sammen med krom har vi skapt en kaffe som er helt unik.

Hvor fort kan jeg forvente resultater?

Bruk Tea Zero hver dag. Du burde minimum drikke en kopp per dag, men du kan helt fint drikke flere kopper, om du ønsker det. Vår anbefaling er at du starter dagen med en kopp Tea Zero, gjerne i forbindelse med frokost! Det kan være med på å kickstarte kroppens forbrenningsevne utover dagen.

Go light! Go Tea Zero!

 

Enkelt sagt består Coffee Zero-effekten av fire faser. I hver fase vil du kunne oppleve fremskritt med hensyn til forbrenning, søtsug og vektkontroll. Les mer om fasene her.

Det er vår anbefaling at du bruker Tea Zero regelmessig over minimum 4 måneder. Et regelmessig inntak i en periode på 4 måneder vil gi deg gode resultater.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.