– Det er ikke bare smaken som overrasker

Åse: Bruker sukesxessproduktet Tea Zero

Åse Merete Langfeldt (65) er opprinnelig fra Kristiansand i NorgeMen hun har i flere år bodd i Sverige, ved tettstedet Ekshärad i Värmland. Åse bor på en nydelig gård som hun og mannen kjøpte for å oppfylle drømmen sin.

Deres eget landssted ligger nydelig til. Frodig natur, skjermet for omgivelsene, jakt og fiske er noe av det som tiltrakk dem.

–  Vi har rett og slett funnet vårt paradis på jord. Mannen min jakter og lager mat. Forrige dagen spiste vi nydelig elgkjøtt. Her i gården er det kortreist mat som gjelder, ler Åse. – Vi tok bare med tannbørstene våre fra Norge og flyttet rett inn. Alt var på plass! I tillegg har vi bygd ei grillbu kjempefin grillbu som står på tunet. – Nå lever jeg drømmen!

12 kilo ned i vekt

Åse hadde hørt om Tea Zero, og om hvordan teen har bidratt til vektreduksjon for andre fornøyde kunder.

– Hver morgen starter jeg dagen med Tea Zero. Mest på grunn av smaken egentlig, det er en nydelig te. Derfor har det blitt en morgenrutine for meg, sier Åse. – Og siden jeg drikker teen hver dag har jeg jo fått merke hvordan den virker. Jeg kan uten tvil bekrefte det alle sier: Tea Zero fungerer meget bra!

Jeg har gått ned 12 kilo ved hjelp av Tea Zero!

Åse har drukket Tea Zero over 1 år. I løpet av det siste året kan Åse melde om flere svært gledelige effekter:

– Den smaker som sagt sabla godt! Når jeg drikker Tea Zero kvikner jeg til, og jeg får en god start på dagen. Jeg føler på at energinivået øker, og jeg har blitt mye mer fysisk aktiv det siste året, sier en entusiastisk Åse.

– Man merker på forbrenningen at det skjer ting i kroppen. Tea Zero har bidratt til økt forbrenning, og jeg har faktisk gått ned hele 12 kilo.

Tea Zero har kommet for å bli

Gården i Ekshärad har gjort tilværelsen bort i mot perfekt. Åse nyter livet til det fulle.

– Her våkner man opp til deilig frisk luft og fuglekvitter. Fredelig, stille og rolig. Det eneste man hører er om traktoren er i sving på nabogården flere hundre meter unna, ler Åse. Men det tåler jeg, det hører med når man bor på gård, sier hun.

Grillbu og firhjuling: Her nyter Åse livet!

Med Tea Zero har Åse funnet et hjelpemiddel som bidrar til et sunnere liv. Åse kan varmt anbefale teen til andre som trenger et lite puff. Nå har Åse et kortsiktig mål:

– Jeg har fortsatt 2-3 kilo jeg skal kvitte meg med før jeg er fornøyd. Med Tea Zero blir ikke det noe problem. – Tea Zero har kommet for å bli hos meg. Teen gir meg en perfekt start på dagen. Jeg nyter koppen ute på tunet stort sett hver morgen, avslutter Åse.

TILBUD! Nå får du en prøvepakke med Tea Zero til kampanjepris. Vi gir deg hele 50% rabatt, du betaler kun 174 kroner for en pakke. Tidsbegrenset tilbud, så lenge varelageret rekker!

REA-6

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 24
tilbudspakker
igjen i dag
  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk "Gå videre" for å bestille
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light