- Derfor har Tea Zero blitt en bestselger!

Flere tusen nordmenn har allerede gått ned i vekt med vår unike te.

Nå kan også du oppleve effekten av Tea Zero. Stadig flere går ned i vekt, og mange klarer å legge om kursen i hverdagen. I tillegg kan vi jo legge til at du kommer til å elske smaken av Tea Zero. Det er rett og slett en fantastisk god te! Vi har tilbud i hele Mai måned, og gir deg muligheten til å kjøpe til HALV PRIS, bestill her.
– Over 500 000 solgte pakker i Skandinavia er en sterk attest!
Teen inneholder virkestoffer som setter i gang forbrenningen din. Ved å drikke teen hver dag, vil du kunne oppleve at kroppen begynner å respondere på de kraftige virkestoffene. En porsjonspose med Tea Zero hver dag legger grunnlaget for din vektreduksjon.

Effektiv vektreduksjon

Denne teen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid!Tea Zero inneholder klorogensyre og grønn te. Tea Zero er den eneste teen på markedet med denne unike sammensetningen. Klorogensyre og grønn vil være med på å sette i gang kroppens egen forbrenning. Klorogensyre er et godt hjelpemiddel for deg som ønsker å gå ned i vekt. I det siste har dette virkestoffet fått mye oppmerksomhet og omtale i media verden over som et effektivt middel ved vektreduksjon.
Grønn te er allment kjent i forhold til sin evne til å påvirke forbrenningen. Grønn te inneholder blant annet katekiner, stoffer som er kjente for å øke fettforbrenningen.
Flere av våre kunder har i løpet av kun 8 uker opplevd å gå 4 – 7 kilo ned i vekt.

Vår-kampanje

Vi har nettopp lansert en VÅR kampanje: Vi gir alle våre nye kunder muligheten til å kjøpe Tea Zero til kun HALV PRIS. Tilbudet varer kun så lenge varelageret rekker.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 62 75 55
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.