Ingen bindingstid!
Rask levering
Gratis frakt
Norsk leverandør

– Derfor har Tea Zero blitt en bestselger!

Tea Zero

Flere tusen nordmenn har allerede gått ned i vekt med vår unike te.

Nå kan også du oppleve effekten av Tea Zero. Stadig flere går ned i vekt, og mange klarer å legge om kursen i hverdagen. I tillegg kan vi jo legge til at du kommer til å elske smaken av Tea Zero. Det er rett og slett en fantastisk god te! Vi har tilbud i hele Mai måned, og gir deg muligheten til å kjøpe til HALV PRIS, bestill her.

– Over 500 000 solgte pakker i Skandinavia er en sterk attest!

Teen inneholder virkestoffer som setter i gang forbrenningen din. Ved å drikke teen hver dag, vil du kunne oppleve at kroppen begynner å respondere på de kraftige virkestoffene. En porsjonspose med Tea Zero hver dag legger grunnlaget for din vektreduksjon.

Effektiv vektreduksjon

Denne teen gir deg resultatene du trenger, og det trenger ikke ta lang tid!Tea Zero inneholder klorogensyre og grønn te. Tea Zero er den eneste teen på markedet med denne unike sammensetningen. Klorogensyre og grønn vil være med på å sette i gang kroppens egen forbrenning. Klorogensyre er et godt hjelpemiddel for deg som ønsker å gå ned i vekt. I det siste har dette virkestoffet fått mye oppmerksomhet og omtale i media verden over som et effektivt middel ved vektreduksjon.

Grønn te er allment kjent i forhold til sin evne til å påvirke forbrenningen. Grønn te inneholder blant annet katekiner, stoffer som er kjente for å øke fettforbrenningen.
Flere av våre kunder har i løpet av kun 8 uker opplevd å gå 4 – 7 kilo ned i vekt.

Vår-kampanje

Vi har nettopp lansert en VÅR kampanje: Vi gir alle våre nye kunder muligheten til å kjøpe Tea Zero til kun HALV PRIS. Tilbudet varer kun så lenge varelageret rekker.

tea-zero-18617

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, får du den første pakken for kun 174,–

KUN 14
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 174 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 348 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light