Iselin slanket bort 22 kilo ved bruk av slanke-teen

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

 
- Min beste venn er personlig trener, og hun sa til meg at jeg først og fremst måtte få fart på forbrenningen. Det er der viktigste om du skal gå ned i vekt, sier Iselin.Hun er en livsglad dame som innrømmer at mosjon ikke har vært hennes styrke i livet. Til tross for det, har hun inntil nylig klart å opprettholdt en slank figuer. Men for 2 år siden begynte vektpilen å peke oppover også for henne.
Økt forbrenning ga synlige resultater
 - Forbrenningen blir jo ikke bedre med årene. Det merket jeg! I løpet av den perioden gikk jeg opp 13-14 kilo. Så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det, sier en ærlig Iselin.

Vanvittige resultater

- Rådet jeg fikk fra flere hold var å jobbe med forbrenningen min. Jeg så en annonse for Tea Zero på facebook, og snakket med venninnen min om det. Vi konkluderte med at dette var en glimrende løsning for å få fart på forbrenningen min. Jeg kjøpte en pakke, og kom raskt i gang, sier Iselin.Effekten meldte seg raskt. Resultatene var mye bedre enn hun hadde turt å håpe på. Allerede etter 1 uke skjedde det utrolige ting for Iselin:- Jeg gikk ned 5,5 kilo allerede etter en uke med Tea Zero. Morgenritualet mitt med Tea Zero i koppen var det jeg trengte, for å kickstarte forbrenningen. Det var helt ekstreme resultater. Jeg hadde aldri i verden forventet at teen skulle være så effektiv, sier en glad Iselin.
Nå har Iselin gått ned hele 22 kilo. Hun er naturlig nok meget stolt av resultatet!
Tea Zero sørget for økt forbrenning for meg. Og med økt forbrenning forsvant kiloene i rekordfart!
 Tea Zero inneholder en unik kombinasjon av grønn te og klorogensyre, som har evnen til å øke kroppens forbrenningsevne. Sammen med krom som demper søtsuget, er Tea Zero et fantastisk produkt for deg som vil ned i vekt.- Om har planer om å gå ned i vekt - må du bare gi Tea Zero en sjanse. Det er et fantastisk produkt, avslutter Iselin.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt!

189,-

  • Fyll ut/bekreft at informasjonen under er korrekt.

  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 349 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement

  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt!

    Rask levering med Posten. Betal med faktura etter mottak av varen.

Hele 80% rabatt! Kickstart året med Tea Zero!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det:Våre kunder melder om fantastiske effekter. Et daglig inntak av de forbrenningsøkende virkestoffene i Tea Zero gjør er det enklere å nå målene. I tillegg inneholder teen krom, som gjør at søtsuget forsvinner, […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.