Anne Henriksen fra Skien fikk panikk da treningssentrene stengte – dette ble redningen

Portrait,Of,Beautiful,Blond,Woman,Drinking,Tea

Småbarnsmoren Anne Henriksen fra Skien fikk panikk da treningssentrene ble stengt for andre gang på et år. Hun var gått i gang med å oppnå sitt vektmål og er avhengig av å holde seg aktiv for å opprettholde energien i en hektisk hverdag.

Tea Zero ble utrolig nok redningen…

–  Tea Zero var først en plan b, men i fremtiden så er det en plan a, selvom treningsentrene åpner. Tar mindre tid og mer behagelig med en kopp te, isteden for trening, sier hun og smiler.

Etter 3 måneder bruk er fasiten 9 kilo ned i vekt, mer energi og altfor store klær.

–  Trodde det ikke var sant i starten, altså jeg hadde jo ikke beveget meg på 3 måneder, og hadde gått ned 9 kilo. Men da tok jeg en nærmere kikk på ingredienslisten, og da skjønte jeg det stemte. Alt av innholdet i Tea Zero er sunt og vil gi vektreduksjon. Jeg kan endel om slike ting, fortsetter Anne.


FOTO: Anne med familien. 

Helt klart kommer jeg til å fortsette med Tea Zero. Og nå må jeg ut på shopping og kjøpe nye klær, avslutter en fornøyd Anne.

Hvorfor fungerer det?

Tea Zero er en smakfull te som baserer seg på grønn te. En av fordelene med grønn te, er at stoffene i disse te plantene kan bidra til økt forbrenning.


Tea Zero er en smakfull te som baserer seg på grønn te. En av fordelene med grønn te, er at stoffene i disse te plantene kan bidra til økt forbrenning.

I tillegg har vi tilsatt ekstrakt utvunnet fra ubrente, grønne kaffebønner. Gjennom vår produksjon har vi tatt vare på virkestoffet klorogensyre som utvinnes fra grønne kaffebønner. Tea Zero inneholder også urter som Storborre og Schisandra, og ikke minst krom som bidrar til normal omsetning av makronæringsstoffer som fett og karbohydrater. 

 

VINTER-TILBUD! I begynnelsen av februar 2021 (02 feb – 10 feb) er Tea Zero til HALV PRIS.  Dette tilbudet gjelder kun så lenge varelageret rekker!

Add a subheading (1)

PRØV BESTSELGEREN TIL HALV PRIS NÅ! Med over 400 000 solgte pakker vet du blir fornøyd. Bestiller du i dag, er prisen 189,- kroner. Normal pris: 378,-

KUN 22
tilbudspakker
igjen i dag
  • Ja takk! Jeg vil bestille Tea Zero kun 189 kr for 1 måneds forbruk. Selges som abonnement uten bindingstid. Etter velkomsttilbudet vil jeg motta 1 måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 378 kr i måneden. Alle forsendelser har GRATIS frakt. For å si opp abonnementet må du kontakte kundeservice innen 14 dager etter fakturadato, ved for sen oppsigelse forplikter du å motta neste planlagte levering. Vi er tilgjengelige for deg! * Tilbudet gjelder kun første pakke per nytegning av abonnement.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Pakken sendes direkte til postkassen. Alltid gratis frakt
  • Rask levering, 3-5 dager postgang
  • Betalt med faktura etter mottak av varen
posten-bring-light