Afternoon tea – Yes please!

Afternoon tea er en sjarmerende tradisjon med røtter helt tilbake til midten av 1800-tallet. Og selvfølgelig er den britisk. Britene har lang tradisjon og et historisk sterkt forhold til drikken te. For de gjelder de å skape en uforglemmelig ettermiddag. Ferske finger- sandwicher, nystekte scones og syltetøy er noe av det som frister over lukten av nytrukket te.

 Britenes tradisjonsrike afternoon tea er en kjempefin opplevelse. Det vet alle som har opplevd det. Men, man må ikke gjøre det så heftig som britene. Vi i Tea Zero har laget vår egen vri. Og stadig flere av våre kunder følger etter!

En ettermiddagsrutine

For oss gjelder det å følge en koselig og ikke minst sunn rutine. Dette kan vi hjelpe deg med, og det er så enkelt som at du setter av tid til deg selv og en kopp med varm Tea Zero noen dager i uken. Sett deg i hagen, ved kjøkkenbordet eller ved peisen i hjemmekoselige omgivelser.
” Inntak av Tea Zero om ettermiddagen setter i gang kroppens forbrenning”
Vi akkompagnerer det hele med noen lette og næringsrike alternativer. Sammen med Tea Zero sørger du for en energiboost utover ettermiddagen som både gir deg næring, setter i gang kroppens forbrenning og gir deg energi til ettermiddags sysler, det være seg trening eller noe annet.

Våre alternativer

Den tradisjonelle, britiske afternoon tea blir servert lagvis på et etasjefat. Det første laget består av sandwicher, det andre som oftest av scones og det tredje inneholder kaker og søtsaker.

Vi krever ikke at du skal finne frem noe etasjefat (du skal slippe det), men vi ønsker veldig gjerne at du setter sammen en delikat og næringsrik variant basert på 3 ting. Vi kaller det sunn hverdagsluksus, og det synes vi du fortjener!

”Sunn hverdagsluksus, det fortjener du!”
Våre tips gir deg påfyll av energi ved hjelp av sunne alternativer, i stedet for de lettvinte løsningene som oftest medfører inntak av usunn mat.

1. Avocado på grovt brød eller knekkebrød

Avokado er ikke en grønnsak, men en frukt. En fet frukt, som inneholder mye enumettet fett. I tillegg er avokado en god kilde til vitamin B og C. Avokado inneholder også kalium. Mineralet er med på å regulere vannbalansen i kroppen, og virker blodtrykkssenkende.

Bruk avokado i stedet for smør på en skive med grovt brød eller knekkebrød. Over der kan du ha mager skinke og mager ost. Topp det hele med paprika og spirer. Kjempegodt, og veldig sunt!

2. Næringsrike nøtter

Nøtter inneholder flere viktige vitaminer og mineraler, og de inneholder også en stor andel av de sunne fettsyrene. Ha en liten skål med f. eks. cashewnøtter.

3. Frukt og grønt

Skjer f. eks. epler i båter, legg ved en gulrot og kanskje noe melon ved siden. Herlige biter av frukt og grønt går fort å tilberede, det er kjempesunt og det smaker godt.

Avslutt vår (og nå din) forenklete, men likeså hyggelige versjon av afternoon tea med dette.

Det hele mens du fullfører din kopp med Tea Zero.

Du kan drikke flere kopper per dag

Stadig flere av våre kunder velger å drikke 2 til 3 kopper med Tea Zero hver dag. Det er selvfølgelig ikke noe i veien for det. Mange av våre kunder både starter og avslutter dagen med Tea Zero.

Om du ønsker å endre intervallet ditt tilpasset flere kopper per dag, er det bare å gi oss beskjed. Vi skreddersyr din abonnementsløsning akkurat slik du du ønsker.

Ditt daglige inntak av Tea Zero gjør at kroppen du hver dag får i deg den unike sammensetningen av virkestoffer. I dag har flere tusen av våre kunder nådd sine vektmål med Tea Zero. Les mer om hva du kan forvente her.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Hele 80% rabatt! Markedets eneste te med dokumentert effekt på forbrenning av karbohydrater og fett. Smaken, den er helt fantastisk!Tea Zero har rukket å bli en bestselger i Norge. Og det er en grunn til det. Teen har unike egenskaper. Det finnes ingen tilsvarende produkter på markedet. Pågangen etter Tea Zero har til tider vært […]

- Funker bra

Iselin (47) så seg lei på de overflødige kiloene, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hjelpen kom fra uventet hold.

Deilig og smakfull te med ferskensmak! Vi gir deg 50% rabatt på din første pakke!

189,-

  • Tast inn ditt telefonnummer og trykk «Gå videre» for å bestille

Go light! Go Tea Zero!

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på:
Facebook
Instagram

Kontakt oss i dag!

(+47) 21 56 09 80
kundeservice@norisma.no
man-fre 10:00 - 15:00

Følg oss på: Facebook Instagram

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn. Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.
Kopibeskyttet © 2019 iht. Åndsverkloven. Alt innhold tilhører Norisma AS og kan ikke kopieres eller benyttes i noen sammenhenger uten eksplisitt samtykke fra rettighetshaveren.

Norisma AS org.nr: 995 785 668, en del av Nutricos Group. Stockflethsgate 51, 0461 Oslo.